ukis12 Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Obecnie jeżdżę na rowerze Horizon X-Reactive (marketówka, Kross na zachodni rynek), mam go już lekko ponad 2 lata i w końcu przyszedł czas na zmianę. Mam do wydania do 1500zł. Zastanawiam się nad Krossem DS 2 lub Prodigy 9.81. W Prodigy martwi mnie, brak tylnej przerzutki, bo rower ma być nie tylko do streetu ale głownie jazda codzienna, czasem może jazda po lesie. I tu moje pytanie co będzie dla mnie lepsze ?
C00BA Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 jezeli nie tylko street/dirt to ds2. Z SS mialbys ciezko pod jakas gorke podjechac czy cos poprostu przjechac wiecej niz 10km. Da sie, ale przyjemnosci z tego nie ma.
ukis12 Napisano 2 Października 2009 Autor Napisano 2 Października 2009 a przy ds 2 jak jest z hakiem od tylnej przerzutki ? czesto sie lamie ?
afly Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 W Prodigy martwi mnie, brak tylnej przerzutki, bo rower ma być nie tylko do streetu ale głownie jazda codzienna, czasem może jazda po lesie. Ja brałbym Krossa Level A2 XT 2009 lub A4 2009, jazda codzienna będzie mało komfortowa na podanych przez Ciebie rowerach, a tymi levelami można w terenie też szybciej pojeździć.
C00BA Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 hmmm... ciekawe jak bedziesz chcial w street na a2 czy a4
ukis12 Napisano 2 Października 2009 Autor Napisano 2 Października 2009 afly ja nie pytam sie ciebie co ty bys wybrał, ja wybiore jeden z tych rowerow co podalem i chce poznac wasze opinie ktory bedzie lepszy. Jak będzie się sprawował hak w DS 2, bo kumpel zakupil Krossa Panica pojezdzil tydzien i zlamal mu sie hak.
afly Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 hmmm... ciekawe jak bedziesz chcial w street na a2 czy a4 Zgadza się, bład przy czytaniu sory
ukis12 Napisano 2 Października 2009 Autor Napisano 2 Października 2009 niech ktos odpowie w sprawie tego haka plx. Chyba że znacie jakieś rowery do streetu/dirtu z tylna przerzutka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.