strzala4 Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Nasze miasto zaczyna coś działac... Próbuje zorganizować wyścig Trase wyznaczyłem sam i powiem że nie jest lekko. wiecej info na strone http://www.fm.lebork.pl/index.php/pl/4-o/766
creative1989 Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Szkoda, że jest w ten sam weekend co MTB BIKE TOUR GDAŃSK, tak bym się pewnie karnął, bo jeszcze nigdy tam nie jeździłem
Pablo236 Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Rewelacja. Oby częściej taka inicjatywa. Niestety termin ze względów rodzinnych odpada. Czy poza tą imprezą lęborscy bikerzy coś ambitnie sportowego organizują? mam rodziców w Łebie więc często bywam w okolicach. Z kolegami kilka razy w roku eksplorujemy Paraszyno i okolice (... ach aż się prosi o maraton w tamtych okolicach)!!!
toivlas Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Szkoda, że jest w ten sam weekend co MTB BIKE TOUR GDAŃSK, tak bym się pewnie karnął, bo jeszcze nigdy tam nie jeździłem bike tour jest w sobotę, natomiast to w niedzielę więc nie ma żadnego problemu. BT będzie świetną 'rozgrzewką' przed maratonem (bo to ma być maraton chyba tak?) prosiłbym organizatorów o zamieszczenie mapki google z zaznaczonym miejscem biura zawodów i jakimś parkingiem/dojazdem
strzala4 Napisano 5 Października 2009 Autor Napisano 5 Października 2009 I Wyścig Rowerowy w Lęborku Miejsce spotkania: KAMIENNE KRĘGI W LĘBORKU Godzina spotkania: 09:00 Witam Mam zaszczyt zaprosić wszystkich na I Wyścig rowerowy w Lęborku, który odbędzie się w niedziele 11 października przy Kamiennych Kręgach w Lęborku. Do wyboru trzy trasy: mini: dla dzieci do lat 12stu, medio: 3 pętle po 2km (do wyboru dla każdego >12 lat) oraz expert: 5 pętli po 2km (do wyboru dla każdego >12 lat). Jest to pierwsza taka impreza organizowana w Lęborku dlatego tak mało kategorii (każda open), ale w zamian liczne LOSOWANE nagrody (np. weekend dla dwóch osób w Pałacu w Poraju czy nagrody rzeczowe). Zapisy od 9.00 do 10.00. Więcej informacji na miejscu oraz na plakacie: http://img143.yfrog.com/img143/2107/plakatrajdrgba.jpg ZAPRASZAMY ! ! ! ps. NIE MA WPISOWEGO ! ! ! Oficjalna wiadomość Szału nie ma ale to pierwszy rok dopiero. Miasto nie wie o co chodzi. My sie cieszymy że cokolwiek zaczynają robić
strzala4 Napisano 7 Października 2009 Autor Napisano 7 Października 2009 jakby ktoś miał zamiar sie pojawić moge poprowadzić na start Dla pierwszego na trasie ekspert przewidziana nagroda (ponoć jakaś dobra przerzutka)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.