Skocz do zawartości

I lęborski wyscig rowerowy

strzala4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rewelacja. Oby częściej taka inicjatywa. Niestety termin ze względów rodzinnych odpada. Czy poza tą imprezą lęborscy bikerzy coś ambitnie sportowego organizują? mam rodziców w Łebie więc często bywam w okolicach. Z kolegami kilka razy w roku eksplorujemy Paraszyno i okolice (... ach aż się prosi o maraton w tamtych okolicach)!!!

Napisano

Szkoda, że jest w ten sam weekend co MTB BIKE TOUR GDAŃSK, tak bym się pewnie karnął, bo jeszcze nigdy tam nie jeździłem :confused:

bike tour jest w sobotę, natomiast to w niedzielę więc nie ma żadnego problemu. BT będzie świetną 'rozgrzewką' przed maratonem (bo to ma być maraton chyba tak?)

prosiłbym organizatorów o zamieszczenie mapki google z zaznaczonym miejscem biura zawodów i jakimś parkingiem/dojazdem

Napisano

I Wyścig Rowerowy w Lęborku

Miejsce spotkania: KAMIENNE KRĘGI W LĘBORKU

Godzina spotkania: 09:00

Witam

Mam zaszczyt zaprosić wszystkich na I Wyścig rowerowy w Lęborku, który odbędzie się w niedziele 11 października przy Kamiennych Kręgach w Lęborku. Do wyboru trzy trasy: mini: dla dzieci do lat 12stu, medio: 3 pętle po 2km (do wyboru dla każdego >12 lat) oraz expert: 5 pętli po 2km (do wyboru dla każdego >12 lat). Jest to pierwsza taka impreza organizowana w Lęborku dlatego tak mało kategorii (każda open), ale w zamian liczne LOSOWANE nagrody (np. weekend dla dwóch osób w Pałacu w Poraju czy nagrody rzeczowe). Zapisy od 9.00 do 10.00. Więcej informacji na miejscu oraz na plakacie:

http://img143.yfrog.com/img143/2107/plakatrajdrgba.jpg

ZAPRASZAMY ! ! !

ps. NIE MA WPISOWEGO ! ! !

Oficjalna wiadomość :( Szału nie ma ale to pierwszy rok dopiero. Miasto nie wie o co chodzi. My sie cieszymy że cokolwiek zaczynają robić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...