JustinBruening Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Serdecznie witam! Mam taki problem ... odleciał mi hak od tarczy w przednim amortyzatorze. Mam tą część która uleciała. Czy mogę ją przyspawać? Czy nie wpłynie to na działalność amortyzatora ?
dervan Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Sam chcesz to spawać? z tego co wiem, dolne golenie są z stopów magmnezowych, więc nie wiem jak Ci to spawanie pójdzie. Tzn, chyba się da, ale trzeba mieć specjalne środki. No i nie wiem co z wytrzymałością takich spawów...
skjaatel Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Radziłbym odpuścić - sam z siebie nie odpadł, więc raczej przejścia ma za sobą. Poszukaj może samych goleni, bądź jakiegoś duracza z uszkodzoną górą.
JustinBruening Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 Ale jako tako można spawać amortyzatory? nic się nie stanie ?
Mephistofeles Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Jeśli pospawasz magnezowy odlew, a przy okazji go nie powyginasz, to owszem, można.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.