YgreK Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Witam! Kupuje sobie nowy rower mtb. Wpadł mi w oko właśnie Kellys QUARTZ dsc 2009. Posiada on hamulce tarczowe hydrauliczne. Co wy o nim sądzicie? Dodam, że mierze prawie 190 cm, ważę zaledwie 60 kg. Będę jeździł po utwardzonych nawierzchniach takich jak szuter itp.
kello Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Sadzimy ze nie przeczytales regulaminu i wazysz tak malo i jezdzisz w malo trudnym terenie, ze te tarczowki to mozesz sobie odpuscic i kupic krossa level a4
Mod Team bikergonia Napisano 12 Października 2009 Mod Team Napisano 12 Października 2009 YgreK następnym razem post pisz w odpowiednim temacie bo tym razem to ja przeniosłam do właściwego ale.....
Szkielko Napisano 12 Października 2009 Napisano 12 Października 2009 W takim terenie zupełnie nie potrzebne tarcze! Jeśli z mtb'ków to tak jak kolega wyżej napisał napisał najlepiej wziąć Krossa A4 Level na amortyzatorze Suntour XCR i cieszyć się jazdą.
afly Napisano 12 Października 2009 Napisano 12 Października 2009 Kross Level A4 2008 i nic innego , albo rozważyć Crossa który podnosi komfort jazdy po takich nawierzchniach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.