arszen Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Mój projekt roweru. Rama Trek 8900 ZR 9000 (rok 2007) Amortyzator Rock Shox Reba Team (rok 2008) Mostek Thomson Elite X4 Kierownica Truvativ Team Riserbar Sztyca Thomson Elite 400mm Siodeko Selle Italia-FLITE GEL FLOW Stery Tioga ANN-1 Wymiana na Cane Creek S-8 Gripy Dartmoor Manetki Shimano XT Przerzutka przednia Shimano XT Przerzutka tylnia Shimano XT Shadow Kaseta Sram 970 Łańcuch Sram 971 Korba Truvativ Firex Obręcze Mavic XM 317 Disc Piasta przód/tył Shimano XT Opony Przód Maxxis crossmark 2.1 tył Panaracer FireXCpro 2.1 Tarcze przód 185 avid G3SC, tył 160 G2SC Hamulec Przedni Avid Juicy 7 Hamulec Tylni Avid Juicy Ultimate 7 http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=1483 Niestety zdjęcie wykonane zwykłym kompaktem. Jak uda mi się zrobić jakieś lepsze zdjęcia to z pewnością je tu umieszczę, bo rower w realu wygląda znacznie lepiej. Jeśli chodzi o wagę, niestety nie mam możliwości dokładnego jej zmierzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Zamiast sterów wymienił bym korbę... chyba że stery są zużyte ale wtedy i tak wolałbym zmienić na acc a 2 stówki wydać na co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arszen Napisano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Stery leżą już od miesiąca na biurku i czekają na wymianę Co do korby, ma już ona 2 lata i szczerze mówiąc nigdy na nią nie narzekałem. Odpowiada mi sztywnością, nie łapie luzów. Mam jednak świadomość, że następną rzeczą poddaną wymianie będzie owa korba. Tylko jeszcze nie wiem na co . Jakieś propozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Rowerek bardzo ładny! Jak Ci się jeździ na tym siodełku? Miałem okazję na nim jeździć przez jakiś czas i powiem szczerze, że mój tyłek po pierwszych kilku km znienawidził to siodło. Jak na swoją wagę jest strasznie twarde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arszen Napisano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzięki! Szczerze mówiąc na popczątku nie było kolorowo (myślę tu o jednym, dwóch dniach), jednak teraz jeździ się ok. Wcześniej miałem siodelko bontragera race które bylo bardziej miękkie, ale trafiło się te po minimalnych kosztach i zamieniłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A ja jestem zakochany w tej ramie z R7 z 2007 roku z przodu, gdyby jeszcze linki były prowadzone pod górną rurką . Ładny rowerek Pozdro by Ubotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arszen Napisano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Taka ładna pogoda że aż chce się jeździć na rowerze... Nowe fotki z pleneru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.