Zidentyfikowany Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Cześć. W niedziele na wycieczce podczas jazdy rozpięła mi się spinka i ją zgubiłem. Łańcuch został skuty. Czy muszę go uzupełnić o te 2 czy 3 ogniwa? Napęd zachowuje się normalnie. Łańcuch to SRAM PC38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Sprawdź jak się wózek przerzutki tylnej ustawia na przekosie największa zębatka z tyłu i największa z przodu, jak jest ok i nie ma problemów z wrzucaniem na taki bieg to zostaw jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ok, jeszcze dzisiaj sprawdzę. Ale generalnie chyba kupię tą spinkę bo tak będzie się lepiej zdejmowało łańcuch do czyszczenia. Przynajmniej myślę że skuwanie i rozkuwanie łańcucha nie jest dobre dla niego co te 250-300km. ok. Łańcuch zachowuje się normalnie jak go założę na największe zębatki. Dodaje fotkę, czy tak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Daje rade . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2009 To na razie zostanie tak, chociaż spinkę( a raczej kilka) kupię dla wygody. Dzięki Blue za pomoc. I tak przy okazji to baton BS w podpisie Ci się zeżarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.