WaGiant Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Pod koniec ubiegłego sezonu ( właściwie po sezonie ) założyłem czerwone Clarksy - teoretycznie miękkie . Nie wiem ile przejechałem na nich w ub roku -200,300 km ? , w tym roku przejechały ponad 3,5 Kkm ( było i błoto i deszcz i długie zjazdy ). Klocki wyglądają niwmal jak nowe ! Do tej pory wymieniałem średnio 2 komplety na sezon ( klocki Accenta ,Jagewire i jakieś tam ). Dlaczego te nie chcą sie ścierac , czy nie powoduje to nadmiernego ścierania obreczy ? O tym jak wyglądają obręcze ( DT XR 4.1 ) napisałem w dziale KOŁA .
soliner Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Moje czerwone Clark's, (nowe bez wymiennych okładzin, na obu kołach) po przebiegu ok 1000km z obręczami kellys draft, mają wyrzeźbioną gume. A jeździłem troszeczke w lesie i w deszczu. Fakt że u mnie klocki mają "metaliczny" połysk na pewno kosztem miękkiej obręczy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.