Skocz do zawartości

[rower] Który z tych modeli wybrać?

sztopi17

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji tego że po podliczeniu sobie ile bym musiał wydać na nowe części upgrade mojej meridy nie wchodzi w grę. Dlatego rozglądam się za czymś nowym. Myślę że max. ile mogę przeznaczyć to 2500 bo więcej na rower to mi szkoda wydać. Głównie wymagania to trwałość i hamulce tarczowe. Wiem że w tej cenie nie ma rewelacji ale jakoś ku nim bym się bardziej skłaniał

Moje propozycje KTM

KTM ULTRA

Kellys Magnus

Kellys Magnus

No i Kross a6 tyle że v'ki no i ten wygląd ;/Najbardziej skłaniam się ku KTM . Tylko waga jest wielką zagadką a jednak bym chciał żeby ważył -13kg

te fałki w A6 biją na głowę ten model hydraulików shi
:P czyli uwazasz ze avid SD7 jest lepszy od Shimano M486?? Fajnie wiedziec. Nawet sama cena porownajmy: komplet avidow jest nawet tanszy niz jeden M486...

Co do tematu bierz KTM. Niezly osprzet b.dobra rama i przynajmniej orginalny :D

:) czyli uwazasz ze avid SD7 jest lepszy od Shimano M486?? Fajnie wiedziec. Nawet sama cena porownajmy: komplet avidow jest nawet tanszy niz jeden M486...

Co do tematu bierz KTM. Niezly osprzet b.dobra rama i przynajmniej orginalny :)

mam porównanie 1 i 2...

i nawet w górach wolałbym zajechać komplet klocków do avidów, niż nie być pewnym czy wyhamuje jak zajdzie taka potrzeba...

cena nie ma nic do rzeczy - jedne to v'ki, 2 tarcze, producenci inaczej sobie takie wynalazki wyceniają....

sądząc po próbie zamiany meridy na superXCbike z innego postu, polecam kellysa z jaskrawymi naklejkami + tarcza ktm z jego kolorem kłóci się (zwłaszcza po odrobinie błota) z estetyką rasowego roweru MTB.

dziwi mnie tylko czemu w tym zestawie nie ma scotta, to na nim hartuje się lekko wstrząśnięty (dart3 rulez) offroadowiec.

zapytaj o większego schwinn'a czy może nie mają...

jak masz możliwość to się przymierz gdzieś do tego lub podobnego modelu, bo zakup w ciemno któregokolwiek z tych rowerów to gorąco odradzam

musisz przed zakupem chociaż usiąść na dany model, a najlepiej jeszcze się przejechać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...