Blue Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Witam, Moja luba obecnie ujeżdża garego fishera wahoo w rozmiarze 16". Rama jest za duża zarówno na długości jak i na wysokość(po zejściu z siodełka siedzi na ramie...). Ma 160cm wzrostu. I mam problem bo samych modeli kobiecych jest jak na lekarstwo, jak są to często w rozmiarze od 16", albo dostanie samej ramy graniczy z cudem. Author Traction ASL wyslądał ok, ale ... najmniejszy 16"... Treki WSL i GF WSL też całkiem ok tylko znów nie mogłem dojść do samej ramki. Możecie coś polecić? No i jeszcze jedno najlepiej jakby była w malowaniu niebieskim bądź czerwnonym acz nie jest to konieczne. Śmigamy po beskidach i dziewczyna naprawdę daje radę, ale na za dużej ramce to troche niebezpieczne, bo nie ma takiego panowania nad ramką jak potrzeba, zresztą sami wiecie. Potrafiła przejechać ciężkie kamieniste szlaki na sztywniaku(HT+szywny widelec) bez większych narzekań , teraz jej oddałem moją rebę i przerzuciłem się na starego bombowca, co by jej ulżyć w cierpieniach ;]. Może dorzuce jeszcze - rama HT tak do 600-700 pln, lepiej mniej niż więcej ;]. Jak możecie to zarzućcie propozycje, mogą być nawet sklepy zagraniczne o ile do pl wysyłają bez problemu. Używaną też się zadowolę. Pozdrower Blue
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.