Skocz do zawartości

[zakupy] Trafione okazje

johndoe2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem jakiś czas temu korbę Dura-Ace 7400. Chce przykrecić do niej tylko jeden blat, a w orginale śruby rozmiarem sa na dwa blaty, wiec przy jednym sa luzy. Wiecie może gdzie tanio dostane takie śruby do pojedynczego blatu?

Napisano

Kupiłem jakiś czas temu korbę Dura-Ace 7400. Chce przykrecić do niej tylko jeden blat, a w orginale śruby rozmiarem sa na dwa blaty, wiec przy jednym sa luzy. Wiecie może gdzie tanio dostane takie śruby do pojedynczego blatu?

w sklepie rowerowym.

ale taniej będzie jak pójdziesz do punktu dorabiania kluczy i skrócisz sobie te śruby które masz. ja dałem za to dyche.

poza tym to nie ten temat.

Napisano

Niektore blaty 7400 (te mniejsze) maja taki otwor z wyfrezowanym miejscem na kryze kominka. Jesli masz taki blat to sprobuj go zamocowac odwrotnie i wtedy moze te sruby nie beda za dlugie.

Sorry za ciagnicie offtopa.

Napisano

Piasta Campa Record przód 10 złych

Koło MA 4 szytka/DT Swiss nożycowe/C-Record 20 złych

Koło opona Ambrożio Excellenci wściekle złota/Sapim/Kris King 160 złych. Ale to akurat dla kolegi.

Cały ten szmelc 10 minut spacerkiem od Starego Rynku w Poznaniu. Typ miał jeszcze mnóstwo Gipiemme Sprintów, starych 600 na przód i kilka tych, co to je Adaśko polerował i na Alledrogo puszczał, mniej więcej po 20 złych.

Napisano

papista kozak kółko :)

ja ogarnalem za piataka ori. koszulke BROOKLYN teamu ori włoska wełniana .

rozmiar XS czyli dla mojego psa w sam raz , albo do powieszenia na scianie ;)

Napisano

Na rzeźni. Pojawił się tam taki typ, co go dawno nie było. Kurde, trochę mi żal tego ambrozja na kriskingu, pooglądałem go sobie dokładnie i miimo, że nie lubię takich parówczanych piast, to to jest naprawdę fajne kółko.

@kaemes: wełniana? to chyba na jakieś górskie premie?;)

Napisano

kaemes, zapodaj fociszcze tego koszula.

Z racji tej, że kolekcjonuję koszulki, a wełniane rarytasy są nade wszystko przeze mnie poszukiwane, będę wdzięczny za choćby możliwość rzucenia okiem na Twą Brook'selkę :D

Napisano

Piasta Campa Record przód 10 złych

Koło MA 4 szytka/DT Swiss nożycowe/C-Record 20 złych

Koło opona Ambrożio Excellenci wściekle złota/Sapim/Kris King 160 złych. Ale to akurat dla kolegi.

Cały ten szmelc 10 minut spacerkiem od Starego Rynku w Poznaniu. Typ miał jeszcze mnóstwo Gipiemme Sprintów, starych 600 na przód i kilka tych, co to je Adaśko polerował i na Alledrogo puszczał, mniej więcej po 20 złych.

Na Stareż Żeźni te zakupy czy na Placu Wielkopolskim? :) W jakie dni się ziomek wystawia? :icon_wink:

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...