painmaker Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 ja cisnę na takim 2 rok i daje radę ogólnie polecam ten kawałek aluminium
magico Napisano 24 Września 2010 Napisano 24 Września 2010 Kupiłem jakiś czas temu korbę Dura-Ace 7400. Chce przykrecić do niej tylko jeden blat, a w orginale śruby rozmiarem sa na dwa blaty, wiec przy jednym sa luzy. Wiecie może gdzie tanio dostane takie śruby do pojedynczego blatu?
bonton Napisano 24 Września 2010 Napisano 24 Września 2010 Kupiłem jakiś czas temu korbę Dura-Ace 7400. Chce przykrecić do niej tylko jeden blat, a w orginale śruby rozmiarem sa na dwa blaty, wiec przy jednym sa luzy. Wiecie może gdzie tanio dostane takie śruby do pojedynczego blatu? w sklepie rowerowym. ale taniej będzie jak pójdziesz do punktu dorabiania kluczy i skrócisz sobie te śruby które masz. ja dałem za to dyche. poza tym to nie ten temat.
KubaRozpruwacz Napisano 24 Września 2010 Napisano 24 Września 2010 Kupiłem jakiś czas temu korbę Dura-Ace 7400. Chce przykrecić do niej tylko jeden blat, a w orginale śruby rozmiarem sa na dwa blaty, wiec przy jednym sa luzy. Wiecie może gdzie tanio dostane takie śruby do pojedynczego blatu? Niektore blaty 7400 (te mniejsze) maja taki otwor z wyfrezowanym miejscem na kryze kominka. Jesli masz taki blat to sprobuj go zamocowac odwrotnie i wtedy moze te sruby nie beda za dlugie. Sorry za ciagnicie offtopa.
Papista Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Piasta Campa Record przód 10 złych Koło MA 4 szytka/DT Swiss nożycowe/C-Record 20 złych Koło opona Ambrożio Excellenci wściekle złota/Sapim/Kris King 160 złych. Ale to akurat dla kolegi. Cały ten szmelc 10 minut spacerkiem od Starego Rynku w Poznaniu. Typ miał jeszcze mnóstwo Gipiemme Sprintów, starych 600 na przód i kilka tych, co to je Adaśko polerował i na Alledrogo puszczał, mniej więcej po 20 złych.
painmaker Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 a gdzie konkretnie papista bo w 10min od starego rynku można dojść w wiele miejsc
Varg Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 papista kozak kółko ja ogarnalem za piataka ori. koszulke BROOKLYN teamu ori włoska wełniana . rozmiar XS czyli dla mojego psa w sam raz , albo do powieszenia na scianie
Papista Napisano 27 Września 2010 Napisano 27 Września 2010 Na rzeźni. Pojawił się tam taki typ, co go dawno nie było. Kurde, trochę mi żal tego ambrozja na kriskingu, pooglądałem go sobie dokładnie i miimo, że nie lubię takich parówczanych piast, to to jest naprawdę fajne kółko. @kaemes: wełniana? to chyba na jakieś górskie premie?
travisb Napisano 27 Września 2010 Napisano 27 Września 2010 kaemes, zapodaj fociszcze tego koszula. Z racji tej, że kolekcjonuję koszulki, a wełniane rarytasy są nade wszystko przeze mnie poszukiwane, będę wdzięczny za choćby możliwość rzucenia okiem na Twą Brook'selkę
nikodem Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Piasta Campa Record przód 10 złych Koło MA 4 szytka/DT Swiss nożycowe/C-Record 20 złych Koło opona Ambrożio Excellenci wściekle złota/Sapim/Kris King 160 złych. Ale to akurat dla kolegi. Cały ten szmelc 10 minut spacerkiem od Starego Rynku w Poznaniu. Typ miał jeszcze mnóstwo Gipiemme Sprintów, starych 600 na przód i kilka tych, co to je Adaśko polerował i na Alledrogo puszczał, mniej więcej po 20 złych. Na Stareż Żeźni te zakupy czy na Placu Wielkopolskim? W jakie dni się ziomek wystawia?
Papista Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Pisałem, że na rzeźni. Od rana stoi, do jakiejś 12.
elziomallo Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 http://allegro.pl/obrecze-i1344304883.html Czy to są te limitowane obręcze mavica pod paris-roubaix? Czy mogę już lać w gacie z radości? ;D
wiosnaa Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 wygladaja slabo, zwlaszcza, ze sa raczej na szytke ;]
elziomallo Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 http://www.velo-pages.com/main.php?g2_itemId=2265 Na 14 ekip startujących w TdF 83 13 jechało na tych obręczach ;D Może jednak, zwłaszcza że raczej długo leżały. Na ebaju za grube ojrosy schodzą ;]
senjiro Napisano 12 Grudnia 2010 Napisano 12 Grudnia 2010 Co do okazji to na tej stronce natknąłem się na info odnośnie przedsprzedaży w DSR
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.