fako Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Moje pytanie jest następujące: Czy ten cały sprzęt (nowy) będzie współpracował ze sobą. Przerzutka Przednia SHIMANO SLX FD-M660 TOP SWING Przerzutka Tylna SHIMANO Deore RD-M531 Top Normal Kaseta SHIMANO CS-HG30-81 11-32T Łańcuch SRAM PC850 Korba SR Suntour CW-NCX410-HBG 48/38/28T klamkomanetki SHIMANO ST-EF50 Ten sprzęt mam za darmo i nie chce inwestować dodatkowych pieniędzy, wole wpierw się zapytać za czym założę to na rower (typ: Cross). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Złożysz, będzie pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kasete bym dał hg 40niczym nie rozni sie od hg 50 poza lockringiem i korbe tez cos z shimano a reszta spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fako Napisano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jeżeli będzie współpracowało to pojeżdżę na tym co mam a mam to za darmo ,nie chcę inwestować dodatkowych pieniędzy. Rowerem dojeżdżam do pracy około 25km w dwie strony + wyskok gdzieś na weekend. Teren po którym się poruszam jest czysto miejski choć czasami przypomina dżunglę ( Londyn ) ;-)))) , więc napęd nie jest mocno obciążony. Na podobnym z tą samą korbą i kasetą zrobiłem ponad 2000 km i wszystko wygląda znakomicie ( jak by ktoś był zainteresowany to mam fotki ). Teraz tylko czekam na nowe linki i pancerze i biorę się za składanie. Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.