Artro Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Wybiegajac w przyszlosc, daleeeeka przyszlosc myslalem juz kto bedzie nastepca posiadanych obecnie przeze mnie Shimano M085. Gdzies niedawno trafilem na temat o butach Diadory. Dla mnie nazwa egzotyczna, ale uzytkownicy bardzo pochlebnie wypowiadali sie o tych butach. Zainteresowala mnie szczegolnie cena tego modelu oraz fakt iz wyposazone sa w klamre, carbonowa podeszwe i ponoc przewyzszaja technicznie i wytrzymalosciowo buty Shimano Pogrzebalem troche po necie jednak nigdzie nie spotkalem sie z numerem 47(ktory obecnie mam w Shimano), ktory najprawdopodobniej bylby dla mnie odpowiedni. Na pale troche balbym sie kupowac 46, dlatego chcialbym sie zapytac czy istenieje wogole Diadora w rozmiarze 47? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Nikt nie pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jest jak najbardziej http://allegro.pl/item836833440_okazja_buty_diadora_ergo_carbon_mtb.html Sam posiadam tylko w rozmiarze 44 i są jak najbardziej ok. Teraz najlepiej kupować, bo są małe wyprzedaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 sam mam diadore teamracer magnum rozmiar 46 czyli 1 wiekszy niz normalnie nosze, jak na razie sprawuja sie bez zarzutow wygodniejsze byly dla mnie wygodniejsze od Ergo ale to moje odczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Teoretycznie diadora ma identyczna rozmiarowke co shimano, ale problemem dla mnie w tej konkretnej diadorze byla potwornie twarda wysciolka wewnetrzna - lub nawet jej brak. Przez to balem sie iz bede miec potworne obtarcia stopy. Scott Pro Carbon w tej cenie mozna takze dostac. Rozmiarowka nizsza -1 w stosunku do shimano, kazdy but z seriiscotta jest identyczny wewnatrz wiec jak przymierzysz nizsza grupe to wszystko wyzej bedzie lezec tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ej ale ja w moich shimano rozmiar 47 mam wkladke chyba 30,5cm a tutaj dla 47 jest 29,5cm!!! A 48 to juz chyba nawet nie produkuja co? Poza tym one nie kosztowaly czasem cos w okolicy 200zl??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 2-3 lata temu jeździłem w Diadorach. Nie pamiętam, jaki to był rozmiar, ale też potrzebuje butów z wkładką 30-30,5 cm ... to chyba powinno rozwiać Twoje wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.