Skocz do zawartości

[buty] Diadora Ergo Carbon rozmiarówka

Artro

Rekomendowane odpowiedzi

Wybiegajac w przyszlosc, daleeeeka przyszlosc myslalem juz kto bedzie nastepca posiadanych obecnie przeze mnie Shimano M085.

Gdzies niedawno trafilem na temat o butach Diadory. Dla mnie nazwa egzotyczna, ale uzytkownicy bardzo pochlebnie wypowiadali sie o tych butach. Zainteresowala mnie szczegolnie cena tego modelu oraz fakt iz wyposazone sa w klamre, carbonowa podeszwe i ponoc przewyzszaja technicznie i wytrzymalosciowo buty Shimano <_<

Pogrzebalem troche po necie jednak nigdzie nie spotkalem sie z numerem 47(ktory obecnie mam w Shimano), ktory najprawdopodobniej bylby dla mnie odpowiedni.

Na pale troche balbym sie kupowac 46, dlatego chcialbym sie zapytac czy istenieje wogole Diadora w rozmiarze 47?

• 2 miesiące temu...

Teoretycznie diadora ma identyczna rozmiarowke co shimano, ale problemem dla mnie w tej konkretnej diadorze byla potwornie twarda wysciolka wewnetrzna - lub nawet jej brak. Przez to balem sie iz bede miec potworne obtarcia stopy.

Scott Pro Carbon w tej cenie mozna takze dostac. Rozmiarowka nizsza -1 w stosunku do shimano, kazdy but z seriiscotta jest identyczny wewnatrz wiec jak przymierzysz nizsza grupe to wszystko wyzej bedzie lezec tak samo.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...