Skocz do zawartości

[triki]Co sądzicie o moich umiejętnościach?

wowo8

Rekomendowane odpowiedzi

Brawo. Życzę, aby nie brakło Ci sił do dalszej nauki trikowania.

Nie znam się na tym, ale raczej jesteś słaby jak na 3-4 lata jazdy. Mam znajomych którzy jeszcze gimnazjum nie skończyli, a już wymiatają. Ale nie przejmuj się <_<

No i jakiego robisz tego BH? Bo na 10cm to i ja podskoczę.

Mam 14 lat moją przygodę z rowerem zacząłem w wieku 11 lat.Przez ten czas nauczyłem się następujących:trików wheelie,bunny hop,pivioty na przednim i tylnym kole,Bar turn.

Czy ten komplet trików jest dobry jak na mój wiek?

Ja prawie w ogóle nie ćwiczyłem trików, a umiem wheelie, bunnego, pivota na przednim i tylnym oraz bar turna... i co?

...tylko, że wheelie na 2m, bunnego na 30cm, pivota na przednim o jakieś 80* i z 5* tylny pivot. Jeśli chodzi o bar turna to potrafię obrócić kierę o 30*

^^ ;)

Ja prawie w ogóle nie ćwiczyłem trików, a umiem wheelie, bunnego, pivota na przednim i tylnym oraz bar turna... i co?

...tylko, że wheelie na 2m, bunnego na 30cm, pivota na przednim o jakieś 80* i z 5* tylny pivot. Jeśli chodzi o bar turna to potrafię obrócić kierę o 30*

^^ :rolleyes:

jeśli potrafisz zrobić bunnego nad poprzeczką 30cm to jesteś całkiem dobry i nie wierzę, że nie ćwiczyłeś tego krócej jak kilka tygodni.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...