Skocz do zawartości

[Amortyzator przedni] Gila Pro Tnl słaba praca

kba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam problem ze swoją Gilą. Słabo pracuje i po każdej wycieczce bolą mnie ręce. Nie wiem co mam z nią zrobić? Czy oddać do serwisu (już raz była) czy sprzedać i kupić nowy amor? Co możecie mi doradzić??

Napisano

Chciałem tak zrobić ale boje się ze coś zepsuję a potem nie będę mógł oddać do serwisu. Może zdecydowałbym się tak zrobić jeżeli ktoś by mi wytłumaczył jak to zrobić.

Napisano

Dzisiaj oddałem go do serwisu i zobacze czy coś pomoże. Jeśli nie to go rozkręcę wyczyszczę nasmaruje i zaleje olejem.

Napisano

ja się dołączę otóz chciałem właśnie wyczyścić moją gilę w środku, ale niestety nie wiem jak odkręcić te korki, klucza do rst nigdzie nie mogę znaleźć w żadnym sklepie, francuzem tylko zjechałem korki a płaskim się po prostu nie da. Możecie mi powiedzieć czym to cholerstwo odkręcić?

Aha jeszcze jedno próbowałem wyjąć amor z rury sterowej, odkręciłem gwiazdkę wyjąłem mostek i podkładki a i tak nie mógł wyjść, czy jak stuknę młotkiem od góry w rurę sterową to coś pomoże i nic się nie zepsuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...