onkiel Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam, czy ktoś już używa nogawek Probike, pytam bo chce sobie dokupić jako uzupełnienie ubioru na chłodniejsze wieczory lub poranki. cena jest bardzo atrakcyjna tylko czy tez jakosc jest wystarczajaca. http://www.allegro.pl/item748751994_nogawki_suprroubaix_lekko_ocieplane_odblask_logo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cześć. Wczoraj do mnie doszły zamówione nogawki, niby innej firmy. Ale wyglądają tak samo i metka też była taka sama. Ja kupowałem TU. Tylko te w linku od ciebie mają w opisie że jest 4mm ocieplenia, w moich na pewno jest mniej, nie jest to sama lycra, od spodu jest taki delikatny meszek. Dziś rano jak jechałem do pracy miałem je pierwszy raz w użyciu. Bardzo mi przypadły do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.