frischi Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam posiadam hamulce formula mega chciałem je sciagnac z ramy z przodem nie było problemow jednak tył hmm przewod jest poprowadzony przez rame i trzeba odkrecic przewod od zacisku , jak mam to zrobic zeby hamulec dalej działał nie mam zastawu do odpowietrzania formuli niestety a serwisu sie boje bo sa wieksi znawcy odemnie ale w dodatku wydaje im sie ze wszystko wiedz pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Jak ten przewód jest poprowadzony? Przez środek ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frischi Napisano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2009 normalnie taki patent ze sa dziurki w ramie i ktos to przeprowadził ;P i nie da sie wyciagnac z zaciskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaRadek Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Pewnie masz jakiegoś Orange'a. Niestety w tym przypadku musisz wyjąć przewód z zacisku/klamki co równe jest z zapowietrzeniem hamulca, taki urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.