Ros Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Około 17ej przy krańcówce 3ki jeszcze się odezwę jak będzie dokładnie, i raczej czwartek prędzej :-) Hm, 17 to może być trochę za wcześnie dla mnie bo o 16.30 kończę pracę (przynajmniej teoretycznie). Napisz w każdym razie kiedy dokładnie to Ci odpiszę. Jaki kask chcesz kupić??? Polecam Giro :-) He he, właśnie dzisiaj idę do Intersportu żeby przymierzyć Giro Flak. Tylko niech cholera przestanie padać bo nigdzie nie pójdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik85 Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Co Ty wody się boisz? nie wiem jaki to model ale polecam E2 z promocji, świetne kaski ze świetną wentylacją, szkoda że już nie produkowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Co Ty wody się boisz? nie wiem jaki to model ale polecam E2 z promocji, świetne kaski ze świetną wentylacją, szkoda że już nie produkowane... Od wczoraj się nie boję - zadzwonił kumpel i mówi "Idziesz na rower? Tak na godzinkę?" więc poszedłem i jeździłem ponad 2 godziny z tego większą część w kałużach i błocie A propos, gdzie w Łodzi można kupić Brunoxa oraz produkty Finish Line?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Piasta. W tamtym roku mieli na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzięki, dzisiaj tam zajrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik85 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Nie tylko w Piaście, także w FR Shop na Frańciszkańskiej, swoją drogą dużo lepszy sklep moim zdaniem od ww. a od FinishLine lepszy jest Rohloff ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Od piasty większość sklepów jest lepsza co nie zmienia faktu że FL i Bruno u nich gościł. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detomasso Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 FR Shop - szczerze polecam. kupiłem tam mojego bike'a. Ros - skąd jesteś? Jaka ośka? Ps. Ja również wybieram się po zakup kasku bo inaczej chemik nie będzie chciał jeździć w moim skromnym towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 detomasso szkoda, że wcześniej nie powiedziałeś, ja miałem kask do sprzedania. Zapraszam w niedzielę na Tour de Łódź więcej info w temacie w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 FR Shop - szczerze polecam. kupiłem tam mojego bike'a. Na mnie gość w FR Shopie też zrobił lepsze wrażenie i nawet miałem tam kupować tegorocznego Experta, ale wszedłem do Piasty i okazało się że mają przeceniony model z zeszłego roku (Tora 318 z Motion Control) więc ostatecznie kupiłem u nich. Poza tym druga sprawa - mam do nich 10 min na piechotę więc jak na szybko czegoś potrzebuję to idę i mam. Ros - skąd jesteś? Jaka ośka? Ps. Ja również wybieram się po zakup kasku bo inaczej chemik nie będzie chciał jeździć w moim skromnym towarzystwie. Jak to skąd? Ja chłopak z Widzewa jestem! A dokładnie to mieszkam na Czajkowskiego i moja ośka to Unibike Expert 2009. Zresztą może niedługo założę temat o nim bo odkąd go mam to życie się zmieniło Jeżeli chodzi o kask to zajrzyj np. do X-Bike na Radwańskiej, mają tam kaski Northteca które można kupić za niewielkie (100 zł) pieniądze. Możesz też szarpnąć się na coś takiego. Mam go od wczoraj o to co mogę o nim powiedzieć: - rewelacyjna cena (wg. strony producenta kosztuje 99$ - ja za swój dałem 180 zł ) - nie czuje się go na głowie mimo tych 390 g - wentylacja w taki dzień jak dzisiaj super, ciekawe jak będzie w upały - nie gniecie włosów jak jedziesz <20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik85 Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Żyje tu ktoś??? Proponuję się spiąć i wreszcie wybrać na rower bo widzę kiepsko Wam to idzie Moja propozycja to jutro koło 12ej na parkingu na wycieczkowej (Łagiewniki), kto chętny? :-) Co do trasy do ugadania zależnie od chęci i czasu itd :-) Jak by co moje gg 5798373 :-) Pisać jak chętni pewnie pojadę choćby sam - mój kumpel się rozłożył ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jutro w sile 2 osób planujemy mały wypad. Ale nie o 12 ponieważ mam jeszcze jakieś spotkanie w pracy ( tak w pracy ). Od około 14.00 wyjedziemy z Piłsudskiego na wysokości Niciarnianej. Jak Ci pasuje to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik85 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Oki nie ukrywam że po drodze mam najbardziej do rogu śmigłego Rydza/Piłsudskiego nawet dobrze to się wyśpię Co oznacza "mały wypad"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Nie ma mnie w Łodzi do niedzieli więc jeśli jakieś jazdy to przyszły tydzień, chociaż raczej asfaltowe bo zamierzam w poniedziałek zmienić Rocket Rony na IRC Smoothie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik85 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja i asfalt??? NEVER !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Niedziela, ktoś chętny na rowerek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Jeżeli zdążysz to przeczytać to na mostku w Arturówku o 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 heh za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No niestety ... następnym razem chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.