Skocz do zawartości

[sklep internetowy] szukam Marcina J. z erowerowy i bike-land

cajborg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jak w temacie, przestał odbierać telefony, na maile nie odpowiada.

31.08 zakupiony w jego sklepie amortyzator nie doszedł, podejrzewam

próbę oszustwa :/ Jako że płaciłem kartą kredytową przez serwis

platnosci.pl, w przypadku braku odzewu ze strony pana Marcina będę zmuszony

zawiadomić policję celem odzyskania kasy z ubezpieczenia.

pozdrawiam

Michal

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nie mialem nigdy problemow z bikelandem, moze wybierz sie osobiscie ?

Jechac ze slaska nad morze po kase ???

Dzis 6.10, kasy nie mam na koncie od 31.08, niby zostala wyslana poczta w zeszly poniedzialek,

jednak wciaz jej nie mam. Za takie traktowanie klientow imo ban prosto w zeby :/

pozdro

Michal

• 1 miesiąc temu...
Napisano

cajborg

coś nowego się dowiedziałeś odnośnie Marcina J.? Mam problem z manetką, którą chciałem zareklamować - paczka wróciła nieodebrana...

Tak, dowiedziałem się że to kłamca i złodziej. Kasy nie oddał, zaczął na allegro handlować, teraz to zajmie się nim policja.

pozdro

Michal

Napisano

Panowie zapraszam do mnie pod telefon 509 551 144.

Trochę handlowałem z Marciniem, sporo klientów mu sam nagoniłem. Co prawda z moich klientow nikt nie mial problemów ale faktycznie mocno źle się dzieje.

Jest kilka sposobów konatktu z Marcinem ale to proszę o kontakty pod podanym wyzej numerem telefonu.

Pozdrawiam!

Marcin Goluch

Napisano

Panowie zapraszam do mnie pod telefon...

Witam.

Nie rozumiem, w jakim celu. Kilka razy z nim rozmawiałem i obiecywał że odda kasę, jednak nic z tego nie wyszło.

Nie chce mi się z nim już rozmawiać. Całe szczęście że policja ściga takich oszustów.

pozdro

Michal

Napisano

Cajborg a w takim celu, że chciałem pomóc ale nie ogłaszając wszystkich kontaktów na forum tylko przekazując je zainteresowanym osobom. Dzięki Twojemu podejściu "na jeża" może faktycznie lepiej żebym te dane przekazał bezpośrednio policji. W razie czego mozecie podać moj kontakt telefoniczny.

Mam nieco kontaktów które zyskałem po wypadku Marcina który miał rok temu. Wtedy sam starałem się załagodzić temat i wszystko wyprostować. Wiem, że z czasów wypadku Marcina cała kasa wróciła na konta kupujących.

Wypadek był naprawdę bardzo poważny i to właściwie od jego czasu zaczeło się wszystko chrzanić.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...