Skocz do zawartości

[wyścig] Krzyżowice przełajowy wyścig rowerowy

Bizon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

taaa, rzeczywiście, pogoda dziś dopisała...:D

6. miejsce w Juniorach i 25km powrotu do domu przemoczonym i zmarzniętym, to lubię :P

Nr 67 ^_^

Napisano

W ogóle to miałem nie jechać, bo nie specjalnie mi się chciało, jednak skusiłem się. Po starcie jechałem chyba piąty, potem wskoczyłem na 4 i tak do czwartego okrążenia gdzie wyprzedziłem zawodnika na kolarce i do końca rywalizowałem już tylko z zawodnikiem NR42, którego na ostatnim odcinku na długiej prostej po wale ochronnym wyprzedziłem cisnąć ponad 30km/h w błocie, jak sie okazało na mecie, to walczyłem o drugie miejsce, a sądziłem, że jestem pierwszy, wyprzedził mnie zawodnik z Ostravy :blush:

siwyex chyba pogoda cie wystraszyła :P

Napisano

Ja skończyłem 4 w elicie :down: . Przez dłuższy czas jechałem na podium, ale z każdym okrążeniem trasa stawała się coraz bardziej rozjeżdżona i moja zimówka/przełajówka nie dała rady. Jak by było sucho i twardo to mysle że mógłbym powalczyć o zwycięstwo, trudno w końcu to są przełaje :) . Mimo wszystko wyścig był bardzo fajny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.