motor34xc Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 witam chciłem dołaczyć do jakiegos klubu rowerowego w sosnowcu Kto wie? gdzie mają posiadłość, co trzeba mieć, czy można się zapisać i jeżdzić, czy trzeba miec jakieś osiągnięcia najbardziej mnie interesuje GK (górskie kolarstwo) Zagłębie Sosnowie, tylko nie wiem gdzie jest ich biuro
piootrj Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 witam chciłem dołaczyć do jakiegos klubu rowerowego w sosnowcu Kto wie? gdzie mają posiadłość, co trzeba mieć, czy można się zapisać i jeżdzić, czy trzeba miec jakieś osiągnięcia najbardziej mnie interesuje GK (górskie kolarstwo) Zagłębie Sosnowie, tylko nie wiem gdzie jest ich biuro Najlepiej do nich napisać lub zadzwonić: Przedstawiciele Klubu: ~ Ryszard Bujak - Prezes e-mail: rowery-sport@o2.pl Tel kom: 506044820 ~ Akradiusz Żurawski - wice Prezes ~ Maria Bujak Tel kom: 509 820 177 Trener Klubu: ~ Miłosz Bujak Tel kom: 509 513 328 Adres www: http://www.bikenet.pl/
motor34xc Napisano 23 Września 2009 Autor Napisano 23 Września 2009 dziekuje, jak coś to bede jeszcze pytał
piootrj Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 dziekuje, jak coś to bede jeszcze pytał Daj znać jak coś się dowiesz więcej.
karolyfer Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Sosnowiec, ulica Zamkowa, numeru nie pamiętam, w każdym razie jest to blok naprzeciwko Pałacu, obok w tym samym bloku jest bodajże przychodnia weterynaryjna. (a była dopóki tam trenowałem). PS. GK (górskie kolarstwo) GK znaczy grupa kolarska
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.