Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] SR Suntour SF-XCM

selol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ! Rower który mam zamiar kupić ma SR Suntour SF-XCM. Powiedźcie mi coś o nim, proszę. Ja się nie znam. Czy jest dobry ? Psuje się ? Kto kolwiek miał z nim doczynienia niech doda jeszcze coś. Pozdrawiam

Napisano

Witam ! Rower który mam zamiar kupić ma SR Suntour SF-XCM. Powiedźcie mi coś o nim, proszę. Ja się nie znam. Czy jest dobry ? Psuje się ? Kto kolwiek miał z nim doczynienia niech doda jeszcze coś. Pozdrawiam

To tylko namiastka amortyzatora. W zasadzie działa, ale cudów to nie oczekuj. Prosty widelec montowany w tanich rowerach aby był, a w tych drochę droższych by na czymś zaoszczędzić i wrzucić lepsze przerzutki co jest kompletną bzdurą.

Napisano

Czyli rower raczej jest nieopłacalny bo jest taki amortyzator ?

ps. Nie było opcji edytuj w poście wyżej

Napisano

Czyli rower raczej jest nieopłacalny bo jest taki amortyzator ?

ps. Nie było opcji edytuj w poście wyżej

Nie tyle nieopłacalny. Zapytałes co myślimy o amorku to ci odpowiedziałem. Jest montowany w tanich rowerach to fakt, niemniej jednak ja osobiście uważam, ze jezeli chce sie kupic rower "górski" to wszystko musi mieć w nim rece i nogi, ale wtedy trzeba wydac ok 1500 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...