selol Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Witam ! Rower który mam zamiar kupić ma SR Suntour SF-XCM. Powiedźcie mi coś o nim, proszę. Ja się nie znam. Czy jest dobry ? Psuje się ? Kto kolwiek miał z nim doczynienia niech doda jeszcze coś. Pozdrawiam
Huhu Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Witam ! Rower który mam zamiar kupić ma SR Suntour SF-XCM. Powiedźcie mi coś o nim, proszę. Ja się nie znam. Czy jest dobry ? Psuje się ? Kto kolwiek miał z nim doczynienia niech doda jeszcze coś. Pozdrawiam To tylko namiastka amortyzatora. W zasadzie działa, ale cudów to nie oczekuj. Prosty widelec montowany w tanich rowerach aby był, a w tych drochę droższych by na czymś zaoszczędzić i wrzucić lepsze przerzutki co jest kompletną bzdurą.
selol Napisano 23 Września 2009 Autor Napisano 23 Września 2009 W skrócie chcesz powiedzieć że to jest po prostu szmelc ? Czy jak mam to odebrać ?
amoniak Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 jak już chcesz tani amorek to kup sobie Sr Suntour`a XCR niewiele droższy ale przynajmniej ma jakieś tłumienie
selol Napisano 23 Września 2009 Autor Napisano 23 Września 2009 No może i bym tak uczynił ale taki amor jest w Hexagonie v4 którego mam zamiar kupić.
selol Napisano 24 Września 2009 Autor Napisano 24 Września 2009 Czyli rower raczej jest nieopłacalny bo jest taki amortyzator ? ps. Nie było opcji edytuj w poście wyżej
amoniak Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 V4 to rower jako gotowy produkt z niskiej półki jest OK Fajerwerków się nie spodziewaj.
Huhu Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Czyli rower raczej jest nieopłacalny bo jest taki amortyzator ? ps. Nie było opcji edytuj w poście wyżej Nie tyle nieopłacalny. Zapytałes co myślimy o amorku to ci odpowiedziałem. Jest montowany w tanich rowerach to fakt, niemniej jednak ja osobiście uważam, ze jezeli chce sie kupic rower "górski" to wszystko musi mieć w nim rece i nogi, ale wtedy trzeba wydac ok 1500 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.