Gość Maciej Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Witam, zamierzam kupić dla siebie i żony rowery jak w temacie, do jazdy amatorskiej, krosowej i trekowej, okazjonalnie. Potrzebuję trwałego dobrego sprzętu który mi posłuży przez lata. Co o tych rowerach sądzicie?
kirkris Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Mam Scale a żona Contesse Generalnie rowerek super, tylko za tą cenę można mieć inny z lepszym osprzetem W Scale płacisz głownie za ramę i markę Scott. Co do trwałości to nie sądzę aby były jakiekolwiek problemy - w mojej rodzinie jest uzywanych więcej Scottów i sprawują się od lat bardzo dobrze. Najlepiej wybierz sobie kilka modeli (róznych marek), weź dzień wolnego i pojedź popróbować na którym się bedziesz czuł najlepiej
Pytanie
Gość Maciej
Witam, zamierzam kupić dla siebie i żony rowery jak w temacie, do jazdy amatorskiej, krosowej i trekowej, okazjonalnie. Potrzebuję trwałego dobrego sprzętu który mi posłuży przez lata. Co o tych rowerach sądzicie?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.