arth Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Witam, jezeli jest ktos na forum ze Sztumu i chcialby wspolnie pokrecic kilka kilometrow w naszych okolicach to niech sie odezwie
Kubusiowa Napisano 21 Listopada 2009 Napisano 21 Listopada 2009 Hejka ja tam nie jestem ze Sztumu, ale kilka razy mieliłam do Benowa Piękne okolice byłam w lesie koło Sztumu i powiem że tam są świetne miejsca Chętnie się kiedyś wybiorę na wyprawę po tamtejszych okolicach, lecz podejrzewam że najbliższy termin to gdzieś marzec bo teraz to nie mam możliwości. pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
skjaatel Napisano 21 Listopada 2009 Napisano 21 Listopada 2009 Ooo, ktoś z eg się pojawił Nieraz na szosce się zapuszczam w okolice Sztumu, ale na dobrą przejażdżkę to i fullem dociągnę. Poza tym zapraszam do eg;) Daj znać na PW lub gg: 8061766
misz Napisano 15 Lutego 2010 Napisano 15 Lutego 2010 Ja też jestem ze Sztumu, ale już dawno mieszkam Warszawie. Będę w lipcu, wtedy możemy pokręcić!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.