ernest Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Witam posiadam amortyzator Marzocchi D-Street 24" Qr20 i mam zamiar go wymienic na coś większego ale stary mi kasy dać nie chce bo mam malutkie problemy w szkole...A więc mam takie pytanie bo ten amorek ma 80 mm skoku i golenie górne 32mm i czy jakbym kupił górne golenie np. na 150mm lub 170mm tez na 32mm to czy dało by sie je załozyc do tego amorka i czy bo to jakoś chodziło no i oczywiscie czy było by to w miarę bezpieczne.Proszę o szybka odpowiedź.Z góry dzieki!!!
Mephistofeles Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Założyć pewnie dałoby radę, ale co z tego? Pomyśl sam, golenie dolne nie są gumowe, nie wydłużą się żeby górne całe weszły. Nadal będziesz miał swoje 80 mm skoku, tylko amor będzie wyższy.
ernest Napisano 23 Września 2009 Autor Napisano 23 Września 2009 aha,dzieki!!!Wiec jednak bede musiał kupic nowy amor.Zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.