Sol Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hm, właśnie w związku z festiwalem http://festiwalrowerowy.com.pl/index.php?news=840 pomyślałem, że przy okazji fajnie byłoby zorganizować jakieś spotkanie warszawskich forumowiczów - pogadać, pojeździć, coś spożyć (niekoniecznie izotonik) itp. itd. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 22 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dobry pomysł z tym spotkaniem. Tylko ciekawe jaka będzie pogoda, bo szczerze mówiąc nie lubię jeździć jak jest mokro i zimno. A to będzie w połowie października. Ano zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Odświeżam, bo zegar tyka. Ja jadę niezależnie od pogody, która nawiasem mówiąc nie jest znowu taka tragiczna. Poza tym w weekend ma nie padać (oby). Także zachęcam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2009 To jak warszawka - spotkamy się tam? Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hmm, trochę powiało, popadało i proszę http://www.sportevolution.pl/documents/komunikat.pdf Szkoda, chciałem zobaczyć w realu trasę, którą wytyczyli dla XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 15 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Zamana zmiękł? Fatalnie Przecież MTB to dyscyplina wytrzymałościowa i sport dla wytrwałych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 tragedia, zimno i pada jutro i pojutrze nic nie będzie padać a jak zimno trza się ubrać! To gdzie jedziemy jutro? - prześlemy fotki organizatorom. Ja chyba bym spróbował niewiem czy to aktualne ale trzeba sprawdzić Jesienia i zima w soboty o 11. A jak sie robi cieplej o 10. Przy pomniku Jana III Sobieskiego bodajze. Oldboy'e. Tutaj pod Birią, w soboty i niedziele spotykają się panowie w kwiecie wieku. Jazdy około 70 km, trzymają powyżej 30 km/h cały czas. Szosami nad wisłą do góry Kalwarii, czasem do Warki. Czasem przez Karczunkowską w stronę Zalesia, Łosia, Prażmowa. W połowie drogi zatrzymują się w knajpie na 20 minut :-) . Zawsze miło, wesoło, super :-) Spotykają się przy Pileckiego przy wjeżdzie na parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja bym proponował spotkać się w gronie forumowiczów. Na mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jakby jakaś akcja mtb by się szykowała, w dodatku byłaby sobota lub niedziela i bez deszczu, to z chęcią bym wreszcie porządnie wypróbował nowe opony Tak jak dzisiaj było to ok, tylko żeby nie padało kilka dni to wszystko dobrze przeschnie i nie będzie tyle błocka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 23 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Pocieszcie się że ja też z chęcią wyruszyłabym na dłuższą jazdę ale jakoś nie mogę się doleczyc. Ale podobno w przyszłym tygodniu ma się trochę rozpogodzic więc może w przyszłą sobotę? Tylko jest to przed Świętem Zmarłych więc boję się że wszyscy porozjeżdżają się ale na groby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.