Drozdzu5 Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Już 3 października finał cyklu Bike Maraton w Polanicy Zdrój. Oby pogoda dopisała. Ciekaw jestem czy finałowe edycje cieszą się wyższą frekwencją. Na stronie BikeMaratonu pojawiła się ankieta na podsumowanie sezonu, dzięki której org będzie mógł polepszać swoje usługi w przyszłym roku. Myślę, że warto ją wypełnić.
LoveBeer Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 w esce jeszcze nie startowalem ale czuje ze sie pokusze, no bo jak to tak do przyszlego roku juz bez maratonu, nieeeee...
ghost007 Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Ja na pewno się pojawię Mam nadzieję tylko, że trasa będzie ta z przed dwóch lat z podjazdem pod Hutę bo ta zeszłoroczna mi nie odpowiada. Ankietę wypełniłem.
@lek Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Też się pojawię Zastanawiam się nad dystansem, prawdopodobnie wybiorę Giga, ale to okaże się na trasie Do tej pory śmigałem Mega, ale o podium nie walczę w klasyfikacji, więc mam wolną rękę
czonk Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Też myślałem nad giga, ale nie bawią mnie pętle, więc pewnie sobie śmignę mega.
MarcinKowalczyk Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Ja się wybieram. Zastanawiam się tylko nad jednym. Mini czy Giga;p. Mini nigdy nie jechałem, a w generalce i tak już nic się nie zmieni, więc nie chce mi się po raz kolejny siedzieć 4h na rowerze;p
Drozdzu5 Napisano 28 Września 2009 Autor Napisano 28 Września 2009 A ja się chyba wreszcie wybiorę na MEGA, bo do tej pory 6 razy MINI jechałem. Czy ktoś znający trasę może powiedzieć jak wyglądają te "bardzo niebezpieczne" zjazdy, które ORG oznaczył na swojej mapce przewyższeń? Aż tak niebezpiecznie? Jest to porównywalne do zjazdu z Równicy (Ustroń) czy jeszcze bardziej ostro?
me.wa Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 a ja sobie po raz ostatni w tym sezonie śmignę na giga zjazdy na bikemaratonie to banał, niema się co martwić na zapas.
czonk Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 A ja się chyba wreszcie wybiorę na MEGA, bo do tej pory 6 razy MINI jechałem. Czy ktoś znający trasę może powiedzieć jak wyglądają te "bardzo niebezpieczne" zjazdy, które ORG oznaczył na swojej mapce przewyższeń? Aż tak niebezpiecznie? Jest to porównywalne do zjazdu z Równicy (Ustroń) czy jeszcze bardziej ostro? W zeszłym roku zjeżdżałem tam na v-kach i szło nieźle, trzeba się skupić, ale idzie. Tak więc nie ma co się martwić na zapas.
rockrider Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Ja tez bede obowiązkowo, bo trzeba nagrode na generalke odebrac hehe A wiecie moze jakie sa nagrody za poszczególne miejsca jak trasa wygląda?
kathon Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Będę. Mój pierwszy maraton poza okolicami Poznania Ps. Czy ktoś może coś napisać o nawierzchni na trasie?
Gość BarteX88 Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Ja też będę, jak zwykle Oczywiście na Mega
Drozdzu5 Napisano 30 Września 2009 Autor Napisano 30 Września 2009 Widzieliście prognozy pogody na sobotę? Około godziny 11. w Polanicy Zdrój ma być tylko 5-6C (a potem niewiele cieplej - poniżej 10C). Szczegóły np. tutaj: http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=1040 Oj, szkoda. :/
Gość BarteX88 Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 No niestety, teraz w tygodniu chłodno jest (ok.12 stopni) a co dopiero będzie w górach... No i teraz jak się tu ubrać
rockrider Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Jak będzie tak zimno to grzac sie będe w długim stroju, a na maraton to na pewno krótki dół, a na ręce rękawki
@lek Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Ja jadę w nogawkach i rękawkach, a pod kask czepek Jeszcze się zastanowię nad dwoma koszulkami i dwoma parami skarpetek
MarcinKowalczyk Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 No i decyzja podjęta:D. W związku z przeziębieniem po 16 giga w tym roku pojadę pierwsze w życiu mini:D. W końcu jakiś debiut;p
grzegorz1974paszek Napisano 4 Października 2009 Napisano 4 Października 2009 Byłem , pojechałem sobie Mini http://www.online.datasport.pl/results85/index.php nie wypiłem ani łyka z bidonu , mój Isostar zrobił sobie wycieczke krajoznawczą po górach - a co - też Mu się należy....
heavy_puchatek Napisano 4 Października 2009 Napisano 4 Października 2009 Ja dla odmiany pojechałem giga, a co sobie będę żałował! Na końcu wprawdzie z sił opadłem, ale nie aż tak całkiem, więc nie żałuję
rockrider Napisano 5 Października 2009 Napisano 5 Października 2009 A ja standardowo mega, ale jakieś 15km do mety to juz nie byłem w stanie jechac-nogi sie nie kreciły Ale dojechałem! Trasa fajna, było kilka techniczych odcinków
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.