Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm Bike Maraton Polanica Zdrój 03.10.2009r.

Drozdzu5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już 3 października finał cyklu Bike Maraton w Polanicy Zdrój. Oby pogoda dopisała. Ciekaw jestem czy finałowe edycje cieszą się wyższą frekwencją. Na stronie BikeMaratonu pojawiła się ankieta na podsumowanie sezonu, dzięki której org będzie mógł polepszać swoje usługi w przyszłym roku. Myślę, że warto ją wypełnić.

Napisano

Ja na pewno się pojawię :) Mam nadzieję tylko, że trasa będzie ta z przed dwóch lat z podjazdem pod Hutę bo ta zeszłoroczna mi nie odpowiada.

Ankietę wypełniłem.

Napisano

Też się pojawię :D Zastanawiam się nad dystansem, prawdopodobnie wybiorę Giga, ale to okaże się na trasie :thumbsup: Do tej pory śmigałem Mega, ale o podium nie walczę w klasyfikacji, więc mam wolną rękę :)

Napisano

Ja się wybieram. Zastanawiam się tylko nad jednym. Mini czy Giga;p. Mini nigdy nie jechałem, a w generalce i tak już nic się nie zmieni, więc nie chce mi się po raz kolejny siedzieć 4h na rowerze;p

Napisano

A ja się chyba wreszcie wybiorę na MEGA, bo do tej pory 6 razy MINI jechałem. Czy ktoś znający trasę może powiedzieć jak wyglądają te "bardzo niebezpieczne" zjazdy, które ORG oznaczył na swojej mapce przewyższeń? Aż tak niebezpiecznie? Jest to porównywalne do zjazdu z Równicy (Ustroń) czy jeszcze bardziej ostro?

Napisano

A ja się chyba wreszcie wybiorę na MEGA, bo do tej pory 6 razy MINI jechałem. Czy ktoś znający trasę może powiedzieć jak wyglądają te "bardzo niebezpieczne" zjazdy, które ORG oznaczył na swojej mapce przewyższeń? Aż tak niebezpiecznie? Jest to porównywalne do zjazdu z Równicy (Ustroń) czy jeszcze bardziej ostro?

W zeszłym roku zjeżdżałem tam na v-kach i szło nieźle, trzeba się skupić, ale idzie. Tak więc nie ma co się

martwić na zapas.

Gość BarteX88
Napisano

Ja też będę, jak zwykle :blink: Oczywiście na Mega :down:

Gość BarteX88
Napisano

No niestety, teraz w tygodniu chłodno jest (ok.12 stopni) a co dopiero będzie w górach... No i teraz jak się tu ubrać <_<

Napisano

Ja jadę w nogawkach i rękawkach, a pod kask czepek <_< Jeszcze się zastanowię nad dwoma koszulkami i dwoma parami skarpetek :)

Napisano

A ja standardowo mega, ale jakieś 15km do mety to juz nie byłem w stanie jechac-nogi sie nie kreciły :confused:

Ale dojechałem!

Trasa fajna, było kilka techniczych odcinków :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...