MrBlack Napisano 21 Września 2009 Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam wszystkich chce wymienić cały przedni napęd (oś suportu, korby, kasety, pedały). Aktualnie mam zintegrowaną oś suportu jakąś "no name" mocowanie korby na kwadrat, 3 kasety, korby, i pedały jakościowo przypominające te z tesco. Chce otrzymać rower w odcieniu Bordo-czerwonym Zastanawiam się, który suport będzie lepszy do dirt'u i 4X. Truvativ Hussefelt czy może DartMoor Hard-Bar Chce wymienić także 3 kasety na 1-ną, (co o tym myślicie lepiej 1 czy więcej). DartMoor Sting 36z lub 32z nie wiem czy będzie pasowała do osi Hussefelt, (jeśli nie to, co polecacie) Tak samo z korbą i pedałami DartMoor Vertical czy isis korby będzie pasował do suportu Nie wiem, co z kaseta, korbą, i pedałami do Hussefelt'a wiec, jeśli możecie proszę o jakieś propozycje Wiem ze to podstawy, ale jeżdżę od niedawna i wole spytać niż wywalić kasę w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.