Cox Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam !!!!!!! Kto jedzie na tych mistrzostwach???? Mieszkam w Lubominie, jezeli ktos oglądał mapę trasy to wie gdzie to, mam zamiar wystartowac, trasa przebiega mi 30m od domu , szkoda by było zmarnowac taką okazje, wszystkie dystanse mini mega i giga znam jak własną kieszen więc czemu nie??? kategoria M1, tylko troche szkoda te 70zł na wpisowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost007 Napisano 21 Września 2009 Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja się wybieram. Zapisałem się i zapłaciłem już jakiś miesiąc temu więc wyniosło mnie to trochę mniej niż 70zł Jeżeli tak dobrze znasz trasę to może coś o niej napiszesz? Czy są jakieś odcinki piesze, czy może wszystko da się wyjechać itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja się wybieram. Zapisałem się i zapłaciłem już jakiś miesiąc temu więc wyniosło mnie to trochę mniej niż 70zł Jeżeli tak dobrze znasz trasę to może coś o niej napiszesz? Czy są jakieś odcinki piesze, czy może wszystko da się wyjechać itd? hmmmm.. wszystko zależy od pogody, mogło by troche popadac, bo np podjazd po trójgarb ( w sumie to nie na szczyt tylko gdzies do połowy wys.), jest zły jak jest za sucho albo za mokro, po prostu taki "piach" na drodze, po chełmiec to jest izi, łąki koło węgielnika, też w miare fajne ( to ten odcinek co sie robi 2 razy na giga), odcinek od starych bogaczowic do trójgarbu fajny bo to takie drogi leśne, ale może byc full błoto jak popada, w rejonach książa i świebodzic to fajna prosta sielanka (czytaj pozioma) droga, może być fajny wyścig chociaż ja nie wierze że ten giga to 94 km Ooooo , w czwartek, 0 16,30 jest jazda , na zapoznanie się z trasą maratonu, będe jachał, zapraszam, Mapka wiscigu w "mapach google" na stronie www.mtb.walbrzych.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermtb Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jedzie ktoś może przez Częstochowę / okolice i ma wolne miejsce? kumpel się rozchorował i nie mam transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 macie panowie jakies nieoficjalne wyniki? bo na stronie albo nic nie ma albo jestem slepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost007 Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 macie panowie jakies nieoficjalne wyniki? bo na stronie albo nic nie ma albo jestem slepy. Nie wiem kiedy sprawdzałeś ale teraz już są na stronie wyniki. Trasa dała mi mocno w kość W tym sezonie mnie ten maraton chyba najbardziej skatował ale jestem zadowolony z wyniku. Sprzęt się spisał, ja mogłem trochę lepiej ale tragedii też nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja się zajechałem totalnie do rozjazdu, później już tylko walka o to by się w ogóle dotoczyć do mety, podjazdy, które za pierwszym razem były podjazdami podchodziłem prawie wszystkie i przyjechałem gdzieś daleeeeko. Następna rozprawa z trasą giga za rok, tym razem mnie nie zaskoczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ja po 2 tygodniowej chorobie po prostu zdechłem. Ledwo dotoczyłem się do mety siłą woli. Faszerowanie się lekami nie wyszło na dobre, postawiło mnie na nogi ale forma uciekła już chyba na dobre. Dobiła mnie jeszcze Ania Szafraniec wyprzedzając mnie kilka km przed metą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Widzę że nie tylko mi trasa dała w kość Za rok powtórka i oczywiście osiągnięcie lepszego wyniku Wiecie może coś o fotkach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 http://picasaweb.google.com/www.roweryjumar.pl/27_09_2009_mp_maraton_walbrzychOryginalMichalJumarKucewiczComPl?feat=directlink# http://picasaweb.google.com/www.roweryjumar.pl/27_09_2009_mp_maraton_walbrzych_2OryginalMichalJumarKucewiczComPl?feat=directlink# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tak swoją drogą ktoś wie ile mogło być przewyższenia na giga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost007 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Podają wszędzie ok. 2500-2600m. Nie ma tragedii ale mogło by być więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Co?? Na Mega było 1280, Giga pewnie kolo 2000. http://www.bikemap.net/route/325211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost007 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nie mierzyłem, wyczytałem na bikeworldzie. A gdzieś nawet widziałem ludzi co pisali o ok 3000m przewyższenia ale w to to mi się wierzyć nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 nie znam tych terenow, a co dopiero trasy, ale na fotkach wyglada to tak, ze rownie dobrze moznaby startowac na semislickach 1.5... - ma ktos fotki z jakichs odcinkow, ktore mozna nazwac gorskim xc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Głuszyca to, to nie była i że tak powiem dużo zabrakło pod wieloma względami Marketingowe hasło padło ale gorzej z wykonaniem Na semi w kilku miejscach można było mieć problem i nie ukończyć maratonu. Trasy nie ma co się czepiać. Na bank było lepiej niż rok czy 2 temu. Niedociągnięć organizacyjnych było wiele. Najsłabiej wypadły bufety, a to przecież podstawa. Żeby nie było wody na I bufecie?! Na ostatnim brakowało iso... Dla mnie pechowy start, guma na 5km i restart z ogona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 niby trasa jaka by nie byla, to dla wszystkich rowna, ale jakim prawem takie cos nosi nazwe mistrzostw polski MTB, chyba ze zapomnieli dopisac, ze emerytow i rencistow... na miejscu czolowych zawodnikow po przejechaniu takiej trasy czulbym sie wysmiany przez organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.