wi14wa Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Siema. Rozgladam sie za jakims niedrogim, acz w miare porzadnym kaskiem. Trek Elite - nie rozpadnie mi sie to to przy kontakcie z asfaltem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja używam sonic elite, o samym elite nie słyszałem, ale ogólnie bardzo polecam ten kask, przed kupnem przymierzałem mety, belle, giro ale trek najlepiej mi spasował. Posiada wszystko co powinien mieć dobry kasy i jest zrobiony w inmoldingu. W rozmiarze L waży 306g więc jest lekko przyciężkawy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wi14wa Napisano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2009 oczywscie chodzilo o sonic elite. mysle ze jak nie bedzie ciezki to go kupie. chyba ze macie lepsze propozycje w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nie kupuj przez internet, pochodź, poprzymierzaj a na pewno coś wybierzesz, sonic elite kosztuje około 250 zł więc w tej cenie masz spory wybór. Ja według miary powinienem mieć rozmiar M, a kupiłem L bo Mka była za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Czy nie rozpadnie przy kontakcie z asfaltem? Ma się rozpaść pochłaniając przy tym jak najwięcej energii z uderzenia. Temat przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wi14wa Napisano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Chodzilo mi bardziej o to, czy nie rozpadnie sie, powodujac przy tym uderzenie o asfalt glowa. Rozumiem, ze przy silnym uderzeniu, pozadny kask rozpadnie sie i ochroni glowe. Dzieki za opinie, bede mierzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wi14wa Napisano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cos mi sie zdaje ze ten kask za maly na mnie. Rozmiar M na obwod glowy 56-60cm, ja mam obwod bani 58. Za male to to? Sorry za nieporozumienie. Bardzo prosze moda o usuniecie moich dwoch ostatnich wypowiedzi. Dziekuje bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.