Punkxtr Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Są wyścigi dobre i są wyścigi złe. Jeśli chcesz przeczytać jaka była TC 2009-podaję link do mojej relki: http://punkxtr.blox.pl/html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ostro pojechałeś rozumiem że TC 2010 już zaklepałeś w swoim kalendarzu co? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Z tego co uslyszałem (ale to niepotwierdzone plotki) jest możliwe, że TC 2010 odbędzie się w Rumunii. Obawiam się jednak, że wówczas organizator w pakietach startowych zapewni jedynie kilka ząbków czosnku. W razie awarii trzeba będzie wracać na furze z koniem i ziemniakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hehe widziałem że zapisał się na liste jako uczestnik, jest szansa że jak nie przyłoży ręki do organizacji to może coś się poprawi. Dobrze że jeszcze ta panna jego tam była bo mi również pomogła załatwić kilka obiecanych a nie dotrzymanych przez Rygielskiego spraw, a najśmieszniejsze były te jego teksty idz do Magdy bo ja tym się nie zajmuję... ach szkoda gadać. A najlepszy komicznie fragment twojej wypowiedzi pozwole sobie zacytować: ...Pogoda na szczęście jest dobra, więc siadam na ławce przy boisku na którym trwa właśnie odprawa ekipy TC. Po chwili na murawę wjeżdża Marcin, sika na boisko i zaczyna słowo na niedzielę. Po chwili wyciąga z torby bieliznę swojej dziewczyny (?), rzuca nią w zdezorientowany tłum i dostaje od niej w twarz. Wszyscy rozjeżdżają się... dobrze jest sobie teraz z tego pośmiać się czytając to jak już jesteśmy poza tym bałaganem.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.