Skocz do zawartości

[serwis] Gdzie oddać sztucieć RockShox ?

piootrj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

Jak w temacie. Ma ktoś sprawdzony serwis, gdzie można bez obaw oddać sztuciec RockShox. Na stronach Harfy są adresy autoryzowanych serwisów m.in.:

CHORZÓW TWOMARK ul. GAŁECZKI 40

KATOWICE BIKE ATELIER ul. SOKOLSKA 27

SOSNOWIEC MK BIKE ul. OSTROGÓRSKA 3

może są jakieś szczególne "ZA" którymś z w/w serwisów a może jeszcze jakiś inny.

Rower serwisuje sobie sam ale amorka chciałbym oddać jednak w fachowe ręce, jakoś mam obawy przed grzebaniem przy nim :D

• 4 miesiące temu...
Napisano

nie polecam BIKE ATELIER potrafią naciągnąć serwis amora pod większą sumę a serwisant mimo tego ze jeździ na kursy do harfy nie zna bebechow prostej try 318

Napisano

Ostatnio serwisowałem Rebe SL 08 w Twomarku w Chorzowie, bardzo szybko się uwinęli, bo w parę godzin, wymienili dodatkowo uszczelki w komorach, co podniosło cenę przeglądu, jeździć nie miałem okazji, ale myślę, że dobrze jest zrobiona.

Napisano

Ostatnio serwisowałem Rebe SL 08 w Twomarku w Chorzowie, bardzo szybko się uwinęli, bo w parę godzin, wymienili dodatkowo uszczelki w komorach, co podniosło cenę przeglądu, jeździć nie miałem okazji, ale myślę, że dobrze jest zrobiona.

uszczelki wymienia się właściwie każdorazowo przy serwisie sezonowym :P jeśli można wiedzieć.. ile dałeś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...