piootrj Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 Hej Jak w temacie. Ma ktoś sprawdzony serwis, gdzie można bez obaw oddać sztuciec RockShox. Na stronach Harfy są adresy autoryzowanych serwisów m.in.: CHORZÓW TWOMARK ul. GAŁECZKI 40 KATOWICE BIKE ATELIER ul. SOKOLSKA 27 SOSNOWIEC MK BIKE ul. OSTROGÓRSKA 3 może są jakieś szczególne "ZA" którymś z w/w serwisów a może jeszcze jakiś inny. Rower serwisuje sobie sam ale amorka chciałbym oddać jednak w fachowe ręce, jakoś mam obawy przed grzebaniem przy nim
kubek20 Napisano 25 Stycznia 2010 Napisano 25 Stycznia 2010 Ponoć w tym mkbike bardziej się znaja niż w tym sosnowcu no i obsługa lepsza . W Gliwicach
andi333 Napisano 25 Stycznia 2010 Napisano 25 Stycznia 2010 Zapytaj w meridzie w Sosnowcu serwisanci są ok powinni Ci zrobić bez problemu.Też będe chyba tam swoja rebe oddawał.
Mod Team bogus Napisano 25 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 25 Stycznia 2010 Z wyżej wymienionych polecam MK Bike, kiedyś serwisowałem u nich Judy XC (przegląd gwarancyjny) i było dobrze.
Danczeslav Napisano 25 Stycznia 2010 Napisano 25 Stycznia 2010 nie polecam BIKE ATELIER potrafią naciągnąć serwis amora pod większą sumę a serwisant mimo tego ze jeździ na kursy do harfy nie zna bebechow prostej try 318
.PaVLo. Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 Ostatnio serwisowałem Rebe SL 08 w Twomarku w Chorzowie, bardzo szybko się uwinęli, bo w parę godzin, wymienili dodatkowo uszczelki w komorach, co podniosło cenę przeglądu, jeździć nie miałem okazji, ale myślę, że dobrze jest zrobiona.
Housik Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Ostatnio serwisowałem Rebe SL 08 w Twomarku w Chorzowie, bardzo szybko się uwinęli, bo w parę godzin, wymienili dodatkowo uszczelki w komorach, co podniosło cenę przeglądu, jeździć nie miałem okazji, ale myślę, że dobrze jest zrobiona. uszczelki wymienia się właściwie każdorazowo przy serwisie sezonowym jeśli można wiedzieć.. ile dałeś ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.