Skocz do zawartości

[rękawiczki] wygodne, bez palców!

djtomas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuję rękawiczek bez palców. Przeczytałem forum i za wiele się nie dowiedziałem ;/

Od rękawiczek wymagam jaknajwiększej wygody, jestem chudy i wszystkie jaknajmniejsze wstrząsy odbieram nie najprzyjemniej :)

Dlatego rękawiczki koniecznie mięciutkie;p

Te polecał ktoś na forum: http://allegro.pl/item737206728_rekawiczki_zelowe_chiba_gel_protect_xc_szosa_l.html

Trochę drogie, ale jak nie znajdę tańszych to będę musiał je nabyć:)

Dobrze byłoby żeby przyszłe rękawiczki na siłowni dały radę, czy lepiej kupić jakieś tanie oddzielnie na siłkę?

POzdr.

rękawiczki na siłkę kup sobie oddzielne, ewentualnie możesz zrobić taki patent, jak ja.. kupić rękawiczki na siłkę i używać ich do jazdy na rowerze (są mocniejsze, ale i grubsze).. te moje się nazywają Spotlite, mimo iż kupowałem je z 5 lat temu, to nadal można je nabyć w sklepach inter sport za 34 czy 39zł.

rękawiczek rowerowych na siłkę szkoda, wkładki żelowe nie są potrzebne, a jak masz ostre gryfy to zaraz sobie rozorasz wewnętrzną część dłoni i rękawiczki do wyrzucenia

ja się na przyszły sezon będę rozglądał za jakimiś rowerowymi z prawdziwego zdarzenia.. trochę to drogawe, ale czego się nie robi dla wygody :whistling:

Mam podobne Chiby ale wyższy model. O ile na początku miałem odciski bo były za małe, to teraz jest ok, poza jedną rzeczą- rzep słabo trzyma, bo trochę się wyciągneły w tym miejscu. W sumie dawno ich nie prałem, wiec podczas prania mogą się trochę skurczyć. Po około pół roku, jeden szew przy kciuku puścił...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...