Punisher19 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam. Tak jak w temacie czy ktoś może się orientuje, gdzie można zakupić spinkę accent do łańcuchów 8 rzędowych(HG40)? Najlepiej w okolicach Katowic... Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Jak Accent to może w Tomarze przy Mikołowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Możesz tez kupić online, np tu: http://www.bikeonline.pl/spinkaaccentqr8dolacuchow78rzedowych,produkt,2850.html, a przy okazji ja polecam zakup spinki srama, moja spisuje sie idealnie, nie potrzeba prawie żadnej siły żeby ja rozpiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punisher19 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Heh dzięki, w Tomarze nie mają od 1,5 miesiąca... A co do sramowskiej to przecież podobno do hg40 nie pasuje ona gdyż jest chyba za wąska - gdzieś w tym temacie ktoś chyba pisał o tym: http://forumrowerowe.bikeholicy.pl/spinki-czy-uzywacie-spinki-do-lancucha-vt166,15.htm A zakup online byłby ok gdyby nie to, że koszt wysyłki przekroczy koszt spinki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Z tą niekompatybilnością z Shimano na 8 biegów to jest różnie - sam zakładałem kiedyś, żeby zapiąć trzeba było mocno depnąć w pedał, w łańcuchu chodzi bardzo ładnie, ale zdejmować nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punisher19 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ehh no właśnie dla tego chciałem tą spinkę accenta, bo jak mam się znowu tak męczyć jak z tą co była w tym hg40 to mi się odechciewa (bez narzędziowa to ona nie była:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morcin2 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Ja osobiscie nic acenta bym nie kupił kupiłem łancnuch i strasznie mi sie rozciągnoł po 200km i ma niezłe luzy na boki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Jeśli nie możesz dostać spinki Accenta, to polecam KMC, jest szersza od Srama. Jak interesują cię Dąbrowskie sklepy to w Magnesie takie ostatnio mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punisher19 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No cóż powoli kończą się alternatywy - w 2 sklepach w których powinny być nie mieli tych spinek od ponad miesiąca... Ta siemanowska jest daremna, connex jest fest drogi - 14 zł u mnie chcieli za niego. A wiesz może po ile są te kmc? Albo jakąś stronę ma ten sklep z dąbrowy na necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja płaciłem za nią chyba 5 zł. http://www.rower.dabrowa.pl/index1.html Za wiele na tej stronie nie ma. Zawsze można zadzwonić lub podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.