Pulse Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam, Ciekawy maraton -> http://www.maraton.wielen.pl/ wybiera sie ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudiMTB Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 UKS Sportowiec Piła : P my się tam wybieramy ogólnie sprawa ze mną jeszcze nie jasna ale jak najbardziej klub będzie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja tysz jadę, u mnie to już stała pozycja w kalendarzu. Jeden z najlepszych maratonów w roku, trasa wprawdzie niezbyt wymagająca (dużo piachu) ale atmosfera znacznie przewyższające wielkie serie. A i nagrody całkiem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hmn, moze i ja bym sie zjawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja miałem być, mam tylko 24km do Wielenia ale niestety nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 23 Września 2009 Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Tez bede, od dwoch lat jezdze giga, to i to pojade. Trasa plaska, glowna trudnosc to wystepujacy czesto gleboki piach. No ale na 100km jest co krecic, trasa jest raczej ciezsza niz np Murowana Goslina w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 23 Września 2009 Udostępnij Napisano 23 Września 2009 to widzimy się w sobotę giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 24 Września 2009 Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No i kicha, nie mam transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Do zobaczenia na sarcie!! Ekipa CHTR Chodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 I ja się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Również do zobaczenia! PS Startuje ktoś z Was w kategorii "medycy" na mega? Bo nie wiem, jak dużej konkurencji się spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wydaje mi sie ze jest was tam dosc duzo, w kazdym razie na mega zawsze pelne podium bylo afair . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jutro rano z kumplem pakujemy rowery do busa i jedziemy Dystans mega. Będzie to mój pierwszy maraton MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Zawody ok. Organizacja w porzadku, oznaczenie trasy tez, ale w kilku miejscach trzeba bylo sie skupic, bo mozna bylo sie zgubic. Trasa ciekawa, mozna bylo szlifowac umiejetnosc wyboru optymalnego toru jazdy oraz techniki jazdy ze wzgledu na duze ilosci piachu. Z wyniku jestem bardzo zadowolony, OPEN 13/239 M2 5/62 czas 02:13:09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Chciałoby się zaśpiewać: "Plaża, dzika plaża..." Nie da się ukryć - piachu było duuużo i to on powodował, że momentami było ciężko i trzeba było uważać. Na pochwałę zasługuje organizacja i atmosfera - wszystko jak najbardziej ok Mój wynik? Przez wakacje musiałem odpuścić jazdę ze względu na problemy z kolanem, więc 23/239 OPEN i 11/62 M2 w MEGA z czasem 2:26:09,19 uważam za niezłe osiągnięcie... I do tego 1 miejsce w kategorii MEDYK OPEN Żal tylko, że skarpetek ocieplanych nie udało się wygrać PS A teraz czekamy na zdjęcia. Ktoś już jakieś widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja sie ubawiłem w tej piaskownicy jak za dawnych lat. 100km dało o sobie znać, te wertepy były strasznie wnerwiające, szczególnie tuż przed metą. I strata 45min do Banacha, masakra... (a mimo to 13open). Jak oni to robią? Ja się zapadałem po piasty w piachu;) I do tego wygrałem ocieplane skarpetki na zimę! A tak na serio to one są bardzo fajne, nie ma co się śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2009 edit: czas 02:23:09 a nie 02:13:09 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2009 35 miejsce w M2 i 123 w open z czasem 2:48:41. Ponad 2 minuty straciłem na bufecie objadając się i pojąc Był to mój pierwszy maraton i jestem z niego naprawdę zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja mialem jechac giga, a przejechalem raptem 12-14km, potem przerzutka zassala kija, urwala sie i zmielila w szprychach. Pierwszy nieukonczony maraton, co zrobic, kiedys to sie musialo zdarzyc. A jak urwalem przerzute to jechalem przed daVem, czyli niezle jak na mnie . I nawet ocieplanych skarpet na otarcie lez nie wygralem No to Odi pewnie wsiakniesz . Jeszcze z bliskich maratonow 18 pazdziernika jest w Suchym Lesie pod Poznaniem, odleglosc ta sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Michałki to był mój debiut, więc wybrałem dystans mini. Popełniłem kilka szkolnych błędów przez co 52 miejsce w open i 16 w M1 ;] Ale bakcyla ścigania złapałem i czekam na Suchy Las z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ja ten maraton lubie, pewnie przez to ze to bylo moje pierwsze Giga . Inna sprawa, ze od kilku lat nie bylo takiego piachu jak w tym roku, na pewno przez dwa poprzednie lata kiedy startowalem bylo o wiele wilgotniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ten maraton byl moim debiutem jechałem z klubem TS AGRO TEAM ŚRODA WLKP. i jestem zadowolony wybrałem trase megi i wyrobilem sie w czasie 3godz 22min nie jest zle jak na poczatek a ktos tu wspomnial i Suchym Lesie też sie na to właśnie z klubem wybieram;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a ma ktoś jakieś konkrety na temat Suchego lasu? Na stronie gogolmtb raczej skąpo z informacjami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2009 podlaczam sie pod post Mikana, tez na stronie googla nie znalazlem zbyt wiele na temat tego maratonu. Wie ktos cos wiecej na temat trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Przypuszczam ze trasy jeszcze nie ma wytyczonej . Maraton mial byc w sierpniu ale byly jakies problemy z wojskiem i przeniesiono to na pazdziernik. Mam nadzieje ze wypali, choc ostatnio troszke faktycznie przycichlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.