Skocz do zawartości

[trenazer] w zime

matrix261

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby skonstruować jakiś stolik nad kierownicą to można by było się do sesji uczyć :thumbsup:. A tak to tylko oglądanie filmów na komputerze pozostaje.

Łukasz, to zarzuć sobie jakieś filmy z maratonów :) transcarpatia czy cokolwiek... w mig zapominasz że kręcisz w domu po dywanie :);)

Ja polecam serie filmów DH i FR: Kranked - 7 części chyba; Earthed - 5 części; Stund Ep - też sporo, F1RST oraz serię NWD - 10 epizodów. W sumie z 20GB filmów naprawdę dobrych.

A i mam pytanie, bo świetnie ogląda się początki XC, DH generalnie MTB, lata 1995-2000 (amory 30mm, stalowe sztywniaki, v-brake, niesamowita technika zawodników) czy ktoś zna jakieś filmy w tym klimacie? Pełnometrażowe, bo te 3-5min z youtube to znam na pamięć ;p

• 2 tygodnie później...

Ja polecam serie filmów DH i FR: Kranked - 7 części chyba; Earthed - 5 części; Stund Ep - też sporo, F1RST oraz serię NWD - 10 epizodów. W sumie z 20GB filmów naprawdę dobrych.

dokladnie tak!! i muzyka mi w tych filmach odpowiada

kiedys ogladalem relacje z wyscigow szosowych ale teraz mam rower ustawiony bokiem do kompa i nie moge caly czas patrzec na monitor wiec te filmy sa takim tłem:)

• 2 tygodnie później...

Kolejne doświadczenia z jazdy trenażerem za mną. Odkryłem, że przy monotonnych treningach najlepiej jedzie mi się jednocześnie czytając książkę. Naprawdę! Czas mija niezwykle szybko i podwójna przyjemność z wykonywanych czynności. Jeśli lubicie czytać, to sami spróbujcie. ;]

Ja próbowałem - do tętna 130 daje radę, przy wyższym nie jestem się już w stanie wystarczająco skupić.

Natomiast filmy dh i fr przy trenażerze wymiatają, tak samo relacje z touru czy giro :thumbsup:

Zgodzę się również, że do trenażera trzeba dorosnąć - pierwszy kupiłem dwa lata temu, to przejeździłem przez całą zimę na nim może 10h. A teraz potrafię i prawie 3h na raz wysiedzieć, choć dalej nie uważam tego za przyjemne doznanie :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...