agenciara Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Gdyby skonstruować jakiś stolik nad kierownicą to można by było się do sesji uczyć . A tak to tylko oglądanie filmów na komputerze pozostaje. Łukasz, to zarzuć sobie jakieś filmy z maratonów transcarpatia czy cokolwiek... w mig zapominasz że kręcisz w domu po dywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Łukasz, to zarzuć sobie jakieś filmy z maratonów transcarpatia czy cokolwiek... w mig zapominasz że kręcisz w domu po dywanie Niestety nie zawsze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toivlas Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja polecam serie filmów DH i FR: Kranked - 7 części chyba; Earthed - 5 części; Stund Ep - też sporo, F1RST oraz serię NWD - 10 epizodów. W sumie z 20GB filmów naprawdę dobrych. A i mam pytanie, bo świetnie ogląda się początki XC, DH generalnie MTB, lata 1995-2000 (amory 30mm, stalowe sztywniaki, v-brake, niesamowita technika zawodników) czy ktoś zna jakieś filmy w tym klimacie? Pełnometrażowe, bo te 3-5min z youtube to znam na pamięć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja polecam serie filmów DH i FR: Kranked - 7 części chyba; Earthed - 5 części; Stund Ep - też sporo, F1RST oraz serię NWD - 10 epizodów. W sumie z 20GB filmów naprawdę dobrych. dokladnie tak!! i muzyka mi w tych filmach odpowiada kiedys ogladalem relacje z wyscigow szosowych ale teraz mam rower ustawiony bokiem do kompa i nie moge caly czas patrzec na monitor wiec te filmy sa takim tłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdzu5 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kolejne doświadczenia z jazdy trenażerem za mną. Odkryłem, że przy monotonnych treningach najlepiej jedzie mi się jednocześnie czytając książkę. Naprawdę! Czas mija niezwykle szybko i podwójna przyjemność z wykonywanych czynności. Jeśli lubicie czytać, to sami spróbujcie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja próbowałem - do tętna 130 daje radę, przy wyższym nie jestem się już w stanie wystarczająco skupić. Natomiast filmy dh i fr przy trenażerze wymiatają, tak samo relacje z touru czy giro Zgodzę się również, że do trenażera trzeba dorosnąć - pierwszy kupiłem dwa lata temu, to przejeździłem przez całą zimę na nim może 10h. A teraz potrafię i prawie 3h na raz wysiedzieć, choć dalej nie uważam tego za przyjemne doznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ja jednak wybrałem jazdę po świeżym powietrzu, nie mam miejsca na trenażer w mieszkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ja obecnie przetrzymuję dwa rowery i trenażer w 34 metrowym mieszkaniu, które dzielę z kumplem. Jak się chce, to się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.