Skocz do zawartości

[gadzet] tvn turbo i Downhill w nowych wydaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj z rana leciał odcinek o m.in. Downhill-u. Przede wszystkich redaktor testował rower do właśnie tej dyscypliny. Nie zgadniecie co to był za rower?!

.

.

.

.

Cube AMS 125... po prostu istna maszyna do DH :P

To nie jest najśmieszniejsza rzecz- jak odbywały się zjazdy... na jakieś polance/stoku o kącie nachylnia z 5*. Nie żeby tam była masa kamieni czy hopek, ale po prostu zwykła, prawie prosta polanka.

Ponadto udzielał się jakiś spec od DH, oczywiście nie z Polski- z Niemiec, tak jakbyśmy w Polsce nie mieli dobrych zawodników...

Jak redaktor oceniał rower:

Amor RS- przypompował go rękoma z 2razy i powiedział, że bardzo płynnie chodzi- tak to mój XCM nawet chodził :P

Hamulce Avida jakieś- nacisnął klamki i popchał rower, stojąc w miejscu ^_^ tak to moje Vki za 20zł kiedyś hamowały :P

Polecam włączyć tvn turbo i oglądnąć gadzeta dla tego odcinka :D

Podczas tego odcinka jeszcze zobaczycie fajną glebę redaktora :D

Napisano

Weź daj spokoj, tak samo najlepszym bajerem w jakiejs komorce byla dla redaktora gra z "kulką, labiryntem i otworem" wiecie ocb, czujnik nachylenia w aparacie i bawimy sie jak podobnymi normalnymi zabawkami... ten program od zawsze był idiotyczny, czego sie spodziewasz...

Napisano

kiedys tez widziałem w jakims innym programie na tvn turbo wszystko o skladaniu roweru itd. nie powiem osprzet miał wyzsza półka ale kupa smiechu czego on tam tworczego nie pokazał i powiedział ;)

Napisano

TVN Turbo to generalnie program popularny - dla półidiotów którzy niczym sie nie interesują i niewiele wiedzą. Podobnie jest chyba z autorami. Raz oglądałem, doznałem szoku i więcej nie zamierzam.

Napisano

Wcześniejszy gadzet z tym grubszym prowadzącym był na trochę wyższym poziomie. Teraz to lekka porażka. Coś testują przez 3min, nawet nie doświadczyli wszystkich rzeczy z testowaną rzeczą, ale mówią: "warto to kupić, bo warto"

;) ale ten Downhill to po prostu wymiatał :P

Napisano

TVN Turbo to generalnie program popularny - dla półidiotów którzy niczym sie nie interesują i niewiele wiedzą.

Nie przesadzajmy, czasami pojawiają się ciekawe programy. Np. Top Gear ;)

Napisano

TVN chyba stosunkowo mało im płaci bo to taki kanał na doczepke, dlatego poziom jaki jest kazdy widzi. O ile np. TVN 24 mi sie podoba, szczegolnie jeden prowadzacy wymiata jak prowadzi, to tutaj niestety jest płacz i zgrzytanie zębów. Kiedyś był tam ten program o rowerach to czasem obejrzałem, ale też często nie było w nim nic ciekawego. Już nie mówiąc o powalonej ramówce, albo było tak że trafiałem na to samo rano jak wstałem i wieczorem jak wracałem z pracy/roweru, albo na coś(np ten wlasnie prog o rowerach) trafić zupełnie nie mogłem...

Napisano

Ja gadzeta oglądam i zgadzam się z niektórymi że Tomasz Berezowski (ten grubszy ) był dużo lepszy od urabńskiego i program był dłuższy. A jeśli chodzi o ten program co był między innymi o DH to uważam że w Polsce mamy dużo tras w naszych górach do DH i wielu dobrych specjalistów w tej dziedzinie także nie rozumiem czemu ten odcinek był realizowany w Austrii.

Napisano

W zeszłym roku, też na TVN Turbo, ale nie jestem pewny, czy akurat w programie Gadżet, Marcin Prokop "testował" fulla za 20 tysięcy. Byli w jakimś parku w Warszawie, podobnie jak wyżej opisaliście, pobujał się troszkę... sprawdził czy się "ugina" i polecił wszystkim tego typu rower... byłem tym tak zrozpaczony, że nawet mi się nie chciało o tym napisać na forum... :)

Napisano

A jeśli chodzi o ten program co był między innymi o DH to uważam że w Polsce mamy dużo tras w naszych górach do DH i wielu dobrych specjalistów w tej dziedzinie także nie rozumiem czemu ten odcinek był realizowany w Austrii.

A to nawet nie wiedziałem, że to było w Austri, to by tłumaczyło jeszcze bardziej czemu głos specjalista nie z Polski

W zeszłym roku, też na TVN Turbo, ale nie jestem pewny, czy akurat w programie Gadżet, Marcin Prokop "testował" fulla za 20 tysięcy. Byli w jakimś parku w Warszawie, podobnie jak wyżej opisaliście, pobujał się troszkę... sprawdził czy się "ugina" i polecił wszystkim tego typu rower... byłem tym tak zrozpaczony, że nawet mi się nie chciało o tym napisać na forum... :)

ajajaj, też to widziałem. Tak to można porównywać i rower za 20000zł i za 200zł. Dużej różnicy się nie zobaczy, a na pewno Prokop tego nie zauważy.

Napisano

to jest poprostu kasa, pewnie dostali specjalne zlecenie reklamy i dla osoby ktora sie niebardzo zna to kupi taki rower ;]

Napisano

motyw z prokopem był mega zabawny , zwłaszcza że kolo miął rower za mały o jakies 3 rozmiary i prawie kolanami sobie zęby powybijał jak po parku na dh maszynie smigał heheheheeh. niexle tez polewałem z wynużeń Grabka jak prowadził wykłady na temat techniki jazdy mtb i nawadniania w programie Rower czy jak to sie tam nazywało . wschodzaca gwiazda szołbiznesu normalnie

Napisano

Chodzi ci chyba o odcinek tool box-a co składał scotta scale chyba

Dajcie spokój tam to porażka w ogóle jest. Jak zawsze oglądałem tool boxa to miałem wrażenie, ze wszech(nie)wiedziacy pan Damian, wszystko robi przeczytawszy o tym minutę przed kręceniem scen :D

Napisano

o tak, gadzet na TVN turbo ogladam tylko po to zeby sie posmiac. Niektóre bajery tm prezentowane sa wrecz smieszne, a prowadzacemu daleko do poziomu innych pracowników TVN-u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...