creative1989 Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 Dzisiaj z rana leciał odcinek o m.in. Downhill-u. Przede wszystkich redaktor testował rower do właśnie tej dyscypliny. Nie zgadniecie co to był za rower?! . . . . Cube AMS 125... po prostu istna maszyna do DH To nie jest najśmieszniejsza rzecz- jak odbywały się zjazdy... na jakieś polance/stoku o kącie nachylnia z 5*. Nie żeby tam była masa kamieni czy hopek, ale po prostu zwykła, prawie prosta polanka. Ponadto udzielał się jakiś spec od DH, oczywiście nie z Polski- z Niemiec, tak jakbyśmy w Polsce nie mieli dobrych zawodników... Jak redaktor oceniał rower: Amor RS- przypompował go rękoma z 2razy i powiedział, że bardzo płynnie chodzi- tak to mój XCM nawet chodził Hamulce Avida jakieś- nacisnął klamki i popchał rower, stojąc w miejscu tak to moje Vki za 20zł kiedyś hamowały Polecam włączyć tvn turbo i oglądnąć gadzeta dla tego odcinka Podczas tego odcinka jeszcze zobaczycie fajną glebę redaktora
Blue Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 Weź daj spokoj, tak samo najlepszym bajerem w jakiejs komorce byla dla redaktora gra z "kulką, labiryntem i otworem" wiecie ocb, czujnik nachylenia w aparacie i bawimy sie jak podobnymi normalnymi zabawkami... ten program od zawsze był idiotyczny, czego sie spodziewasz...
biker91 Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 kiedys tez widziałem w jakims innym programie na tvn turbo wszystko o skladaniu roweru itd. nie powiem osprzet miał wyzsza półka ale kupa smiechu czego on tam tworczego nie pokazał i powiedział
Klosiu Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 TVN Turbo to generalnie program popularny - dla półidiotów którzy niczym sie nie interesują i niewiele wiedzą. Podobnie jest chyba z autorami. Raz oglądałem, doznałem szoku i więcej nie zamierzam.
creative1989 Napisano 17 Września 2009 Autor Napisano 17 Września 2009 Wcześniejszy gadzet z tym grubszym prowadzącym był na trochę wyższym poziomie. Teraz to lekka porażka. Coś testują przez 3min, nawet nie doświadczyli wszystkich rzeczy z testowaną rzeczą, ale mówią: "warto to kupić, bo warto" ale ten Downhill to po prostu wymiatał
Rzadzu Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 TVN Turbo to generalnie program popularny - dla półidiotów którzy niczym sie nie interesują i niewiele wiedzą. Nie przesadzajmy, czasami pojawiają się ciekawe programy. Np. Top Gear
Blue Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 TVN chyba stosunkowo mało im płaci bo to taki kanał na doczepke, dlatego poziom jaki jest kazdy widzi. O ile np. TVN 24 mi sie podoba, szczegolnie jeden prowadzacy wymiata jak prowadzi, to tutaj niestety jest płacz i zgrzytanie zębów. Kiedyś był tam ten program o rowerach to czasem obejrzałem, ale też często nie było w nim nic ciekawego. Już nie mówiąc o powalonej ramówce, albo było tak że trafiałem na to samo rano jak wstałem i wieczorem jak wracałem z pracy/roweru, albo na coś(np ten wlasnie prog o rowerach) trafić zupełnie nie mogłem...
micferrari Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 Ja gadzeta oglądam i zgadzam się z niektórymi że Tomasz Berezowski (ten grubszy ) był dużo lepszy od urabńskiego i program był dłuższy. A jeśli chodzi o ten program co był między innymi o DH to uważam że w Polsce mamy dużo tras w naszych górach do DH i wielu dobrych specjalistów w tej dziedzinie także nie rozumiem czemu ten odcinek był realizowany w Austrii.
Wampi Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 W zeszłym roku, też na TVN Turbo, ale nie jestem pewny, czy akurat w programie Gadżet, Marcin Prokop "testował" fulla za 20 tysięcy. Byli w jakimś parku w Warszawie, podobnie jak wyżej opisaliście, pobujał się troszkę... sprawdził czy się "ugina" i polecił wszystkim tego typu rower... byłem tym tak zrozpaczony, że nawet mi się nie chciało o tym napisać na forum...
creative1989 Napisano 17 Września 2009 Autor Napisano 17 Września 2009 A jeśli chodzi o ten program co był między innymi o DH to uważam że w Polsce mamy dużo tras w naszych górach do DH i wielu dobrych specjalistów w tej dziedzinie także nie rozumiem czemu ten odcinek był realizowany w Austrii. A to nawet nie wiedziałem, że to było w Austri, to by tłumaczyło jeszcze bardziej czemu głos specjalista nie z Polski W zeszłym roku, też na TVN Turbo, ale nie jestem pewny, czy akurat w programie Gadżet, Marcin Prokop "testował" fulla za 20 tysięcy. Byli w jakimś parku w Warszawie, podobnie jak wyżej opisaliście, pobujał się troszkę... sprawdził czy się "ugina" i polecił wszystkim tego typu rower... byłem tym tak zrozpaczony, że nawet mi się nie chciało o tym napisać na forum... ajajaj, też to widziałem. Tak to można porównywać i rower za 20000zł i za 200zł. Dużej różnicy się nie zobaczy, a na pewno Prokop tego nie zauważy.
nodun Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 to jest poprostu kasa, pewnie dostali specjalne zlecenie reklamy i dla osoby ktora sie niebardzo zna to kupi taki rower ;]
gdy Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 motyw z prokopem był mega zabawny , zwłaszcza że kolo miął rower za mały o jakies 3 rozmiary i prawie kolanami sobie zęby powybijał jak po parku na dh maszynie smigał heheheheeh. niexle tez polewałem z wynużeń Grabka jak prowadził wykłady na temat techniki jazdy mtb i nawadniania w programie Rower czy jak to sie tam nazywało . wschodzaca gwiazda szołbiznesu normalnie
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Września 2009 Mod Team Napisano 18 Września 2009 A żebyście widzieli jak ten spec od wszystkiego składał rower.... był swego czasu taki odcinek to dopiero boki można było zrywać :]
micferrari Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 Chodzi ci chyba o odcinek tool box-a co składał scotta scale chyba
creative1989 Napisano 18 Września 2009 Autor Napisano 18 Września 2009 Chodzi ci chyba o odcinek tool box-a co składał scotta scale chyba Dajcie spokój tam to porażka w ogóle jest. Jak zawsze oglądałem tool boxa to miałem wrażenie, ze wszech(nie)wiedziacy pan Damian, wszystko robi przeczytawszy o tym minutę przed kręceniem scen
pawel1315 Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 A ma ktoś jakieś materiały dotyczące tego odcinka ?? Chciałbym to zobaczyć i się pośmiać.
marcin1212 Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 o tak, gadzet na TVN turbo ogladam tylko po to zeby sie posmiac. Niektóre bajery tm prezentowane sa wrecz smieszne, a prowadzacemu daleko do poziomu innych pracowników TVN-u.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.