KamilMU Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Interesują mnie ludzie z Piotrkowa Trybunalskiego (każdy wiek) które znają ciekawe trasy w tym mieście. Serdecznie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 pgr.mojpiotrkow.pl w samym piotrkowie to nie ma fajnej trasy chyba (o jakie trasy chodzi?), że po deszczu pseudoprzełajowe kółeczko dookoła bugaju.jest błoto, trawa, błoto na trawie i trawa w błocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chyba najaktywniejszy z Piotrkowa to Premier, ponad to sporo osób z teamu jest właśnie z tego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Napisz na PM, jakie trasy cię interesują. Teraz mam mało czasu na rower, ale mam nadzieję nadrobić to zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.