Rulez Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Coś mi sie zdaje, że panowie "Huhu" i "Nabial" nie kumają co znaczy : Polecam zmienić sposób myślenia o rowerze, im szybciej , tym lepiej To znaczy, że nie ma myśleć pod kątem "co da się przełożyć", tylko pod kątem zmiany roweru
nabial Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 rozumiem tylko czesto ogranicznikiem bywa kasa, a jak ktos chce ciagle jezdzic, to musi przeanalizowac, ile gratow moze wsadzic jako przejsciowki ze starego...
JustinBruening Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Ja tak szczerzę to w takiej sytuacji dozbierałbym na Avid Juicy 3 i do tego tarcze 203mm. Naprawdę warto zainwestował w hydrauliczne hamulce.
exfenix Napisano 12 Października 2009 Autor Napisano 12 Października 2009 No i mam ją. Kupiłem ramę . Rower już złożony. Zdecydowałem się na TREK`a 8500 21.5". No i póki co, podoba mi się. Czuję się na nim znacznie lepiej niż na Kellys`ie. Rower wydaje się bardziej stabilny i łatwiej się prowadzi. Co prawda pogoda a co za tym idzie nawierzchnia (podłoże) w lesie się zmieniła, więc nie mogę porównać dokładnie, cóż poczekam do wiosny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.