RomekR Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Witam Czy moglibyście mi doradzić dobry przewodowy licznik o następujących funkcjach: a) standardowe funkcje rowerowe jak - dystans całkowity, dzienny, wycieczki - prędkość aktualna, średnia, maksymalna - czas jazdy - wprowadzenie obwodu koła - itp. inne funkcje - autostart, autosleep - podświetlenie LCD (na przycisk i np. programowalne w zadanym przedziale czasowym) - fajnie jak by miał pomiar temperatury - ale tu się nie upieram, nie musi Bez temperatury spełnia to Sigma 1606. Bardziej podoba mi się VDO X2 ale nie wyczytałem nigdzie, żeby miał podświetlenie Czy ktoś może doradzić w tej sprawie ? pozdrawiam
Schwefel Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 podoba mi się VDO X2 ale nie wyczytałem nigdzie, żeby miał podświetlenie Bo nie ma.
RomekR Napisano 15 Września 2009 Autor Napisano 15 Września 2009 1606L ma podświetlenie. Zgadza się, nawet o tym wspomniałem pisząc "Bez temperatury spełnia to Sigma 1606" Ale czy jest ono jakoś programowalne ?
Schwefel Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 Programowalne? A co przez to rozumiesz? Zapala się normalnie klawiszem i gaśnie po 5 sekundach. Nie da się włączyć na stałe.
Rulez Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 Nie ma liczników które długo świecą , po pierwsze - oszczędzanie baterii, po drugie - świecący licznik dość skutecznie zakłóca widzenie w nocy - proste ? Kup sobie GPS-a tam będziesz miał podświetlenie w trybie nocnym, szybkość, dystans, wysokość, kierunek, zapis trasy , i wiele innych bajerów
RomekR Napisano 17 Września 2009 Autor Napisano 17 Września 2009 Programowalne? A co przez to rozumiesz? Zapala się normalnie klawiszem i gaśnie po 5 sekundach. Nie da się włączyć na stałe. Programowalne - można ustawić w jakim przedziale czasowym włącza się na te 5 sekund po wciśnięciu klawisza
Schwefel Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 I czemu miałoby to służyć? Bo ja nie widzę zastosowania takiej funkcji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.