ernest Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Witam mam już kone stinky ale nadarzyła się okazja i kupiłem hardtaila za niewielkie pieniądze,który składa sie z: Rama:NS streetlegal Amor:Marzocchi D-street Qr20 Stery:Da Bomb X10 Mostek:DaBomb Kiera:DaBomb Hamulce:Hayes Sole Korba:Dartmoor Chukka Pedały:Ns Koło P:SunRims DoubleTrack,Ns Qr20 Koło T:SunRims DoubleTrack,Ns Coaster SS I mam pytanie czy ten bike po wymianie amorka z D-Streeta na Marzocchi Z150 wytrzyma na Dh czy raczej mi odradzacie ale z tego co słyszałem to streetlegal to pancerna rama ale wloe znać wasze zdanie bo mysle że s tu eksperci od hardtaili,wiec proszę o szybko odpowiedź.Z góry dzieki!!!
Schwefel Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Mylisz w ogóle style jazdy. Streetlegal (a teraz Capital) to typowe streetówki pod amor 80/100mm albo sztywniaka. Do FR/DH jest Surge.
ernest Napisano 16 Września 2009 Autor Napisano 16 Września 2009 Ja wiem że ta ramka jest do streetu(sama nazwa na to wskazuje) ale j tylko pytałem czy na dh wytrzyma.
qrvich Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 SL, typowo streetowa ramka do DH? Kpina...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.