AdMiNiStRaToRGM Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam myslalem aby zkaupic kasku full face http://allegro.pl/item730997918_kask_full_face_author_hot_shot_roz_54_58cm.html Tylko czy sie on nie posypie podczas gleby. Mozecie tez jakeis polcic tak do 250 z odpinanan garda Prosze o opowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aooy Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ja mam taki kask od wczoraj. Nie zaliczylem jeszcze gleby wiec czy sie rozsypie to nie wiem, ale wiem ze go nie rozkrecisz. Chodzi o to ze niby mozna odkrecic daszek i " zuchwe " i zrobi sie orzeszek. Niestety glowki srubek od zuchwy sa tak slabe ze nie da sie odkracic, srubokret wypada i niszczy srube. Swoje probojac odkrecic zjechalem tak ze juz nikt ich nie odkreci Oglonie kask jest fajny i to jest jedyna uwaga ;D ( jak na razie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ja mam taki kask od wczoraj. Nie zaliczylem jeszcze gleby wiec czy sie rozsypie to nie wiem, ale wiem ze go nie rozkrecisz. Chodzi o to ze niby mozna odkrecic daszek i " zuchwe " i zrobi sie orzeszek. Niestety glowki srubek od zuchwy sa tak slabe ze nie da sie odkracic, srubokret wypada i niszczy srube. Swoje probojac odkrecic zjechalem tak ze juz nikt ich nie odkreci Oglonie kask jest fajny i to jest jedyna uwaga ;D ( jak na razie ) Widocznie używałeś złego wkrętaka. Jak ktoś ją tam wkręcił to i wykręć się musi dać. Chyba, że gwint jest zerwany - wtedy jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.