yellowfox Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam, mam prośbe o ocene zużycia kasety korby, nie wiem czy zdjecia które zrobiłem są wystarczające, nie jestem na tyle wprawiony żeby ocenić zużycie bo tak naprawdę zużytego nie widziałem Oto foty http://img225.imageshack.us/gal.php?g=dsc00288q.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie martw się, jeszcze trochę pojeździsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Wygląda dobrze, zaplanuj sobie jazdę na dwóch/trzech łańcuchach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ok, jeszcze jedna kwestia, wrażenie gięcia przednich blatów w korbie, gną się blachy czy lichawy suport ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Moim zdaniem wina korby ewentualnie ramy. Co to za korba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Winą jest sposób mocowania korby (domyślam się, że kwadrat) oraz mała sztywność korby. Reasumując masz pływający komplet, który ociera się o prowadnicę przerzutki przy mocniejszym depnięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2009 tak, z tego co widzę to korba shimano FC-MC08, na kwadrat btw przyjazny ten 'nowy' wygląd forum ostatni raz zaglądałem jeszcze w poprzedniej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 FC-MC08 to bodajże stara Acera. Przydało by się coś na minimum Isis. ..a najlepiej to na hollowtecha II np. Deore, poprawiło by sztywność na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2009 wielkie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.