mitUSER Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Potrzebuję dobrą ramę pod dalszą rozbudowę. Do dyspozycji mam ok. 400 zł. Za tą cenę mogę mieć ramę Krossa Level A8. Czy opłaca się za to kupić ramę czy lepiej poczekać i dozbierać trochę? Jeżeli tak to ile i na co? PS. Rozmiar ramy to najlepiej 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 A co powiesz o ramie Accent Tormenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 W przyszłości również rozważam zmianę ramy na Kross Level lub na Poison Zyankali (http://bike-arena.pl/index.php?p305,poison-zyankali-comp-48cm-srebrna), jeszczę się waham bo po drodzę będą inne wydatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C00BA Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 troche drozsza, ale porzadna, polecana i dobra pod rozbudowe http://allegro.pl/item734042177_nowa_rama_accent_el_nino_2009_stery_i_obejma.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Na Poison Zyankali to mnie nie stać, a rama Accent El Nino fajna. W granicach rozsądnej ceny, ładnie wygląda. Może ktoś powiedzieć o niej coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Na Poison Zyankali to mnie nie stać, a rama Accent El Nino fajna. W granicach rozsądnej ceny, ładnie wygląda. Może ktoś powiedzieć o niej coś więcej? Ten Poison Zyankali co ja podałem kosztuje 399zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie spojrzałem w Twój link tylko wpisałem na allegro i tam cena Poison Zyankali to 700 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ten Poison Zyankali co ja podałem kosztuje 399zł I nawet tej ceny nie jest warta. Ma porabaną geometrię, jest króciutka, a kąty wskazuja, że nadaje sie jedynie pod amorek 80mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2009 A może ktoś powiedzieć coś więcej o ramie Accent El Nino?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C00BA Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dobra rama pod rozbudowe (widzialem nawet sid'a z tym accentem ) swietny stosunek cena-jakosc, dobra geometria i sztywnosc, minusem moze byc waga, ale za ta cene wcale nie jest zle poczytaj na google jest sporo opinii w wiekszosci zadowolonych uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dzięki C00BA. Jutro pogadam z kumplem (właściciel sklepu z częściami) i zapytam za ile mi sprowadzi, albo może warto poczekać do zimy na promocje/przeceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.