Skocz do zawartości

[rama]Rama do MTB do 400 zł

mitUSER

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuję dobrą ramę pod dalszą rozbudowę. Do dyspozycji mam ok. 400 zł. Za tą cenę mogę mieć ramę Krossa Level A8. Czy opłaca się za to kupić ramę czy lepiej poczekać i dozbierać trochę? Jeżeli tak to ile i na co?

PS. Rozmiar ramy to najlepiej 19

Napisano

Na Poison Zyankali to mnie nie stać, a rama Accent El Nino fajna. W granicach rozsądnej ceny, ładnie wygląda. Może ktoś powiedzieć o niej coś więcej?

Napisano

Na Poison Zyankali to mnie nie stać, a rama Accent El Nino fajna. W granicach rozsądnej ceny, ładnie wygląda. Może ktoś powiedzieć o niej coś więcej?

Ten Poison Zyankali co ja podałem kosztuje 399zł ;)

Napisano

Ten Poison Zyankali co ja podałem kosztuje 399zł :wallbash:

I nawet tej ceny nie jest warta. Ma porabaną geometrię, jest króciutka, a kąty wskazuja, że nadaje sie jedynie pod amorek 80mm.

Napisano

Dobra rama pod rozbudowe (widzialem nawet sid'a z tym accentem :) ) swietny stosunek cena-jakosc, dobra geometria i sztywnosc, minusem moze byc waga, ale za ta cene wcale nie jest zle :) poczytaj na google jest sporo opinii w wiekszosci zadowolonych uzytkownikow :laugh:

Napisano

Dzięki C00BA. Jutro pogadam z kumplem (właściciel sklepu z częściami) i zapytam za ile mi sprowadzi, albo może warto poczekać do zimy na promocje/przeceny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...