aris348 Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Cześć Mam pytanie. Czym różni się SrSuntour Duro djd od dje? ;D Z góry dzięki za odpowiedzi ;]
paweu Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 E ma regulację tłumienia, której niema w D Następnym razem jednak poszukaj we wcześniejszych postach, temat się przewijał.
aris348 Napisano 11 Września 2009 Autor Napisano 11 Września 2009 A zwykłe duro od djd ??? Bo na aukcjach w allegro są zwykłe duro i te djd.
danielb1986 Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 A zwykłe duro od djd ??? Bo na aukcjach w allegro są zwykłe duro i te djd. Sr Duro dzieli sie na Duro triple czyli brak tlumienia dwupółka,Duro djd czyli z tłumieniem lecz bez mozliwości jego regulowania, Duro dje z tlumieniem oraz pokrętłem regulacyjnym tłumienia oraz Duro fr 150mm skoku sztywna os tłumienie z regulacja i 2X wieksza cena w porownianiu do Duro djd
Andrew Napisano 13 Września 2009 Napisano 13 Września 2009 Duro D: - stara korona - stare dolne lagi - lagi Cr-Mo - sterówka Cr-Mo Duro E: - nowa korona - stare dolne lagi - lagi cromo - sterówka cromo - regulacja tłumienia DJD: - nowa korona - nowe dolne lagi(mocniejszy booster) - lagi STKM - sterówka STKM - regulacja tłumienia DJE - nowa korona - nowe dolne lagi - lagi Cromo - sterówka Cromo - regulacja tłumienia W DJD potrafi się wygiąć sterówka, więc ja bym szukał Duro E albo DJ E.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.