vanos24 Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Witam wszystkich To mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość Rowerem jeździłem dość sporo ale miałem 2 letnią przerwę.Ostatnio zakupiłem pulsometr sigmy .Troszkę jestem zdziwiony jego wskazaniami.Przy trybie zbijania tłuszczu nadaje mi takie marne tempo że w ogóle się nie męcze ;/ To na tym cała zabawa polega ??? co mocniej czy szybciej chciałem jechać od razu sygnał żebym zwolnił ;/ Mam w nim wszystko dobrze poustawiane - moją wage wiek itp .Jakie są wasze opinie na temat takiego trenowania? ma to sens?
Klosiu Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Normalne, przy odchudzaniu i budowaniu kondycji jezdzi sie dlugo z niska intensywnoscia, jezeli jeszcze jestes niewytrenowany, to tempo bedzie niskie. Ale to sie bedzie poprawiac z czasem, wytrwalosci zycze . Ja mam pulsometr Sigma Onyx Fit, chyba dosc podobny, uzywam juz dwa lata i moge powiedziec ze jest ok, rzadko gubi sygnal i nie przeklamuje wskazan.
Blue Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 J/w wszystko w normie . Tkanke tłuszczową najlepiej się spala przy podwyższonym tentnie ale jednak będąc dalej w strefie tlenowej. Rozjeździsz sie będzie lepiej chociaż z dnia na dzień to nie przyjdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.