Danci Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam. Otóż już parę spodni sobie rozdarłem z tego powodu iż nie mam osłonki na zębatkę przerzutki tylnej. Na 3 zębatce mam takie 4 dziurki i wydaję mi się, że one są właśnie na tą osłonkę. Pytanie jak to się nazywa - nie chce iść do sklepu i się wygłupić pytając się o coś o czym nie mam pojęcia. Mam rower Trek 18" rama. koła 26" jeżeli to coś pomoże. Czy rodzaje osłonek są różne? Jaką najlepszą wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampi Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Chyba nie tylnej tylko przedniej, chyba nie przerzutki tylko blata dużego Ale akurat ta "ochronka na zębatkę" to właśnie osłona na zębatkę np. http://allegro.pl/item732136948_author_oslona_zebatki_42t_bajkszop_com.html Problem z nimi jest taki, że jest milion różnych "modeli" i trudno odnaleźć ten pasujący, trzeba po prostu przymierzać albo na allegro szukać czy ktoś nie sprzedaje do konkretnego modelu korby, bo wiele ludzi się pozbywa tej osłony zaraz po zakupie PS tak na marginesie, to lepiej jest podwinąć nogawkę i włożyć sznurówki do buta... osłona nie daje 100% pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danci Napisano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzięki. Przyznam szczerze, że co do wyboru części czy orientowania się w nich jestem zielony. Jak mogę rozpoznać konkretny model korby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Daj zdjęcie tej korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 PS tak na marginesie, to lepiej jest podwinąć nogawkę i włożyć sznurówki do buta... osłona nie daje 100% pewności Osłona + opaska na spodnie, żeby się nie majtały i masz 99,9% pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.