Kamil515 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam wszystkich mój rower to Kelly's Majestic z 2009 roku rama : aluminiowa, potrójnie cieniowana, hydroformowana amortyzator : RST First Platinum 100mm, air, OCR2 Lockout stery :Ritchey Comp Logic Zero korba : Shimano SLX M660 Hollowtech 2 przerzutka przód : shimano slx m661 przerzutka tył shimano deore XT manetki : shimano SLX kaseta : shimano cs-hg61 łańcuch : shimano cn-hg73 hamulce : Hayes storker ryde 160/160 piasty : shimano deore m525 disc obręcze : KBIX WMX disc 32 otwory opony : Schwalbe rocket ron 2.1 mostek ritchey comp kąt nachylenia 6 stopni kierownica : ritchey pro 31.8 gripy : kellys lock on sztyca : ritchey comp siodełko : fi'zi:k aliante delta xm pedały : shimano spd m540 waga rower podana przez producenta 11,5 kg lecz wymieniłem pedały z shimano 505 na 540 wiec waga spadla o 60 gram Co sądzicie o tym rowerze? realne zdjęcia zamieszcze w najbliższym czasie tu podaje linka do katalogowego zdjecia roweru http://www.mojekolo....estic/velky.jpg pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonito Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam, Fajny rower z wyglądu i wagi. Pytanie trochę off-topic - ile za niego dałeś? Pytam dlatego, że ostatnio zakupiłem podobny sprzęt - "superokazyjny" Kellys Hacker (2007, cały na XT) i nie jestem pewien czy jednak była tak duża okazja. Pozdrawiam, Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Dałem za niego 3300zł. Przecena z 4500 a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam wszystkich waga rower podana przez producenta 11,5 kg lecz wymieniłem pedały z shimano 505 na 540 wiec waga spadla o 60 gram Tak spadła o 60g względem katalogu... co nie zmienia faktu, że wozisz na oko 1kg dodatkowego balastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Bardzo fajny rower- tylko ciążą mostek i sztyca- przynajmniej od tego bym zaczął. W przyszłości koła ( piasty 525 to nie jest szczyt marzeń ) i już. Kiedyś, jak amorek padnie ,to jakaś R7. Poza tym, jak nie przepadam za Kellysem- jest naprawdę OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Rowerek bardzo ciekawy osprzetowo ale moim zdaniem nie bardzo sie go oplacalo za tyle kupowac...Polecam wymienic Kokpit;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A gdzie go tak tanio znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A gdzie go tak tanio znalazłeś? Gdańsk - sklep " Wysepka " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Od napisania tego tematu zdążyłem wymienić parę rzeczy: - Sid race + pushlock - Elixiry 5 + tarcze RT-75 - Opony na race king 2.2/2,0 - chwyty na pianki - dętki na lżejsze Waga niestety wciąż ta sama , ale niedługo zmieniam koła. 400g w dół i może kokpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 jak ci sie sprawowal first ? ile km zrobiles ? i jaka jest jego realna waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Z tym RSTkiem rewelacji nie było. Zobacz w testach amorów. Jest tam temat o tym amorku. Ja również się tam wypowiedziałem. Od zakupu zrobiłem około 4000-4200km. Pytasz o realną wagę roweru czy amora? W sumie ani tego ani tego nie ważyłem, ale mam zamiar, jak tylko kupie baterię do wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 chodzilo mi o realna wage amorka zastanawialem sie czy nie kupic rst ale chyba jednak zdecyduje sie na recona solo air, mozna wyrwac w niezlych pieniadzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2010 U mnie był first platinum. Ta zabawka kosztuje 1000zł. Zdecydowanie lepiej dołożyć do Reby i mieć spokój na parę lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micferrari Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 U mnie był first platinum. Ta zabawka kosztuje 1000zł. Zdecydowanie lepiej dołożyć do Reby i mieć spokój na parę lat. Tymbardziej że nową rebę wyrwiesz za ok .1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2010 No to w ogóle nie ma o czym gadać. W sumie dobrze skusić się na Sida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.