Skocz do zawartości

[malowanie] Aerograf.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 11.09.2009 o 13:18, Mieciu napisał:

proponuję Ci dodać ogłoszenie malowania ram do działu INNE. Jeżeli robisz to na codzień, wtedy możemy to podpiąć.

Zajmuje się tym zawodowo od kilku lat, nie chciałem spamować a post był raczej w ramach ciekawostki niż reklamy. W dziale inne rzuciłem to co trzeba.

Napisano
  W dniu 11.09.2009 o 15:12, Odi napisał:

Robi wrażenie :) Jaki koszt takiej przyjemności?

600 zł z rachunkiem i gwarancją, w cenie projekt i wszelkie prace lakiernicze,

grafiki wykonywane są lakierami House of Kolor oraz AutoAir Createx

Napisano

Ałc! :)

Troche duzo :/ A co wchodzi w sklad takiego malowania?

I ile mniej wiecej wazy/a wszystkie warstwy nalozone na lakier?

Daloby rade pomalowac rame na wzor jakiegos slawnego producdenta? Mam na mysli odwzorowanie malowania konkretnego modelu

Np. Scott, Trek etc.?

Napisano
  W dniu 11.09.2009 o 17:40, Artro napisał:

Ałc! :wacko:

Troche duzo :/ A co wchodzi w sklad takiego malowania?

I ile mniej wiecej wazy/a wszystkie warstwy nalozone na lakier?

Daloby rade pomalowac rame na wzor jakiegos slawnego producdenta? Mam na mysli odwzorowanie malowania konkretnego modelu

Np. Scott, Trek etc.?

Tematu finansów nie będę komentował.

W skład malowania wchodzi projekt graficzny bazowany na zdjęciu ramy. Piaskowanie i przygotowanie ramy + wszelkie prace lakiernicze. Grafika jest finalnie zabezpieczana na miejscu 6oma warstwami lakieru bezbarwnego w kabinie bezpyłowej.

Apropo grafik tak, jednak koszta w przypadku grafiki są często większe niż wolnej ręki. Najciekawsze są projekty które łączą te techniki.

1.jpg

• Mod Team
Napisano
  W dniu 11.09.2009 o 17:40, Artro napisał:

Ałc! :o

Troche duzo :/

Duzo? Chyba zartujesz...

Dla porownania dodam tylko ze lakier w dwoch kolorach, z przejsciem kosztowal mnie w UK prawie 100GBP...

Czy podjalbys sie malowania ramy FS? Czy to by jakos mocno modyfikowalo cene?

Szacunek...

I.

Napisano

wildchild --> uscislijmy, czyli za 600zl przynosze ci po prostu rame ze starym lakierem, wybieram projekt i odbieram nowo pomalowana? Jezeli tak to cena rewelacyjna.

Napisano
  W dniu 12.09.2009 o 11:17, Klosiu napisał:

wildchild --> uscislijmy, czyli za 600zl przynosze ci po prostu rame ze starym lakierem, wybieram projekt i odbieram nowo pomalowana? Jezeli tak to cena rewelacyjna.

Tak :whistling:

Napisano

Brzmi ciekawie. Chyba będziesz mial klienta w przyszłym roku :whistling: Czy w grę wchodzi też malowanie dolnych goleni amortyzatora by zgrywały się z projektem ramy?

Napisano

Już mi sie widzi szosa pomalowana tak łącznie z klamkami xD. Moze jeszcze obreczami[aczkolwiek nie wiem czy to juz nie bylaby przesada] :whistling:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.