Skocz do zawartości

[malowanie] Aerograf.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

proponuję Ci dodać ogłoszenie malowania ram do działu INNE. Jeżeli robisz to na codzień, wtedy możemy to podpiąć.

Zajmuje się tym zawodowo od kilku lat, nie chciałem spamować a post był raczej w ramach ciekawostki niż reklamy. W dziale inne rzuciłem to co trzeba.

Napisano

Robi wrażenie :) Jaki koszt takiej przyjemności?

600 zł z rachunkiem i gwarancją, w cenie projekt i wszelkie prace lakiernicze,

grafiki wykonywane są lakierami House of Kolor oraz AutoAir Createx

Napisano

Ałc! :)

Troche duzo :/ A co wchodzi w sklad takiego malowania?

I ile mniej wiecej wazy/a wszystkie warstwy nalozone na lakier?

Daloby rade pomalowac rame na wzor jakiegos slawnego producdenta? Mam na mysli odwzorowanie malowania konkretnego modelu

Np. Scott, Trek etc.?

Napisano

Ałc! :wacko:

Troche duzo :/ A co wchodzi w sklad takiego malowania?

I ile mniej wiecej wazy/a wszystkie warstwy nalozone na lakier?

Daloby rade pomalowac rame na wzor jakiegos slawnego producdenta? Mam na mysli odwzorowanie malowania konkretnego modelu

Np. Scott, Trek etc.?

Tematu finansów nie będę komentował.

W skład malowania wchodzi projekt graficzny bazowany na zdjęciu ramy. Piaskowanie i przygotowanie ramy + wszelkie prace lakiernicze. Grafika jest finalnie zabezpieczana na miejscu 6oma warstwami lakieru bezbarwnego w kabinie bezpyłowej.

Apropo grafik tak, jednak koszta w przypadku grafiki są często większe niż wolnej ręki. Najciekawsze są projekty które łączą te techniki.

1.jpg

• Mod Team
Napisano

Ałc! :o

Troche duzo :/

Duzo? Chyba zartujesz...

Dla porownania dodam tylko ze lakier w dwoch kolorach, z przejsciem kosztowal mnie w UK prawie 100GBP...

Czy podjalbys sie malowania ramy FS? Czy to by jakos mocno modyfikowalo cene?

Szacunek...

I.

Napisano

wildchild --> uscislijmy, czyli za 600zl przynosze ci po prostu rame ze starym lakierem, wybieram projekt i odbieram nowo pomalowana? Jezeli tak to cena rewelacyjna.

Napisano

wildchild --> uscislijmy, czyli za 600zl przynosze ci po prostu rame ze starym lakierem, wybieram projekt i odbieram nowo pomalowana? Jezeli tak to cena rewelacyjna.

Tak :whistling:

Napisano

Brzmi ciekawie. Chyba będziesz mial klienta w przyszłym roku :whistling: Czy w grę wchodzi też malowanie dolnych goleni amortyzatora by zgrywały się z projektem ramy?

Napisano

Już mi sie widzi szosa pomalowana tak łącznie z klamkami xD. Moze jeszcze obreczami[aczkolwiek nie wiem czy to juz nie bylaby przesada] :whistling:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...