wildchild Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Witam, 2 ostatnio pomalowane w mojej pracowni ramy, może kogoś zainteresuje pozdrawiam Arek
Root Admin Mieciu Napisano 11 Września 2009 Root Admin Napisano 11 Września 2009 proponuję Ci dodać ogłoszenie malowania ram do działu INNE. Jeżeli robisz to na codzień, wtedy możemy to podpiąć.
wildchild Napisano 11 Września 2009 Autor Napisano 11 Września 2009 proponuję Ci dodać ogłoszenie malowania ram do działu INNE. Jeżeli robisz to na codzień, wtedy możemy to podpiąć. Zajmuje się tym zawodowo od kilku lat, nie chciałem spamować a post był raczej w ramach ciekawostki niż reklamy. W dziale inne rzuciłem to co trzeba.
Mod Team Odi Napisano 11 Września 2009 Mod Team Napisano 11 Września 2009 Robi wrażenie Jaki koszt takiej przyjemności?
wildchild Napisano 11 Września 2009 Autor Napisano 11 Września 2009 Robi wrażenie Jaki koszt takiej przyjemności? 600 zł z rachunkiem i gwarancją, w cenie projekt i wszelkie prace lakiernicze, grafiki wykonywane są lakierami House of Kolor oraz AutoAir Createx
Artro Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Ałc! Troche duzo :/ A co wchodzi w sklad takiego malowania? I ile mniej wiecej wazy/a wszystkie warstwy nalozone na lakier? Daloby rade pomalowac rame na wzor jakiegos slawnego producdenta? Mam na mysli odwzorowanie malowania konkretnego modelu Np. Scott, Trek etc.?
wildchild Napisano 11 Września 2009 Autor Napisano 11 Września 2009 Ałc! Troche duzo :/ A co wchodzi w sklad takiego malowania? I ile mniej wiecej wazy/a wszystkie warstwy nalozone na lakier? Daloby rade pomalowac rame na wzor jakiegos slawnego producdenta? Mam na mysli odwzorowanie malowania konkretnego modelu Np. Scott, Trek etc.? Tematu finansów nie będę komentował. W skład malowania wchodzi projekt graficzny bazowany na zdjęciu ramy. Piaskowanie i przygotowanie ramy + wszelkie prace lakiernicze. Grafika jest finalnie zabezpieczana na miejscu 6oma warstwami lakieru bezbarwnego w kabinie bezpyłowej. Apropo grafik tak, jednak koszta w przypadku grafiki są często większe niż wolnej ręki. Najciekawsze są projekty które łączą te techniki.
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Września 2009 Mod Team Napisano 11 Września 2009 Ałc! Troche duzo :/ Duzo? Chyba zartujesz... Dla porownania dodam tylko ze lakier w dwoch kolorach, z przejsciem kosztowal mnie w UK prawie 100GBP... Czy podjalbys sie malowania ramy FS? Czy to by jakos mocno modyfikowalo cene? Szacunek... I.
Bizon Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Ładne to no i oryginalne ,chyba nie pozostało nic jak poobijać bardziej ramę .A masz może jakaś własną stronę www ??
Klosiu Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 wildchild --> uscislijmy, czyli za 600zl przynosze ci po prostu rame ze starym lakierem, wybieram projekt i odbieram nowo pomalowana? Jezeli tak to cena rewelacyjna.
wildchild Napisano 12 Września 2009 Autor Napisano 12 Września 2009 wildchild --> uscislijmy, czyli za 600zl przynosze ci po prostu rame ze starym lakierem, wybieram projekt i odbieram nowo pomalowana? Jezeli tak to cena rewelacyjna. Tak
ulvgar Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Brzmi ciekawie. Chyba będziesz mial klienta w przyszłym roku Czy w grę wchodzi też malowanie dolnych goleni amortyzatora by zgrywały się z projektem ramy?
Blue Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Już mi sie widzi szosa pomalowana tak łącznie z klamkami xD. Moze jeszcze obreczami[aczkolwiek nie wiem czy to juz nie bylaby przesada] .
ulvgar Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Ivan, ramy FS też są malowane http://www.custompainting.pl/galleries/inne/inne_8/1.jpg
wildchild Napisano 12 Września 2009 Autor Napisano 12 Września 2009 Pomalować da się wszystko Malowanie trwa kilka dni więc nie trzeba tego odkładać na "po sezonie"
Robert Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Jak bym miał pieniądze już teraz oddał bym ramkę
Stachmaister Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Tak Robert, byś może w końcu coś zrobił z tym nie KTM-owym kolorem Ale nie można powiedzieć ceny super jak na tak dobrze wykonaną robotę Pozdr...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.