RufiBiker Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Mam: - NUMER STARTOWY, CZIPA z poprzedniej edycji w Gdańsku - opłaciłem start w Olsztynie (jest zaksięgowane) - jestem na LIŚCIE STARTOWEJ Czy muszę udać się do biura zawodów przed sartem czy jest to już niepotrzebne i mogę od razu po przybyciu udać się do odpowiedniego sektora bez jakichkolwiek odwiedzin biura ? Czy otrzymam kupon na posiłek regeneracyjny i wszystko to co się dostaje sie od orga (ulotki itp) po zakończeniu wyścigu ? Proszę poinformowanych lepiej ode mnie o odpowiedź na te pytania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik88 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Mam: - NUMER STARTOWY, CZIPA z poprzedniej edycji w Gdańsku - opłaciłem start w Olsztynie (jest zaksięgowane) - jestem na LIŚCIE STARTOWEJ Czy muszę udać się do biura zawodów przed sartem czy jest to już niepotrzebne i mogę od razu po przybyciu udać się do odpowiedniego sektora bez jakichkolwiek odwiedzin biura ? Czy otrzymam kupon na posiłek regeneracyjny i wszystko to co się dostaje sie od orga (ulotki itp) po zakończeniu wyścigu ? Proszę poinformowanych lepiej ode mnie o odpowiedź na te pytania Pozdrawiam Musisz przed startem udać się do biura. Co do reszty wydaje mi się, że możesz dostać paczkę później, ale nie ma pewności że dostaniesz wszystko co było, np. koszulek może nie starczyć i dostaniesz z jedną z poprzednich edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.