ins4ne Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Kupilem ten licznik specjalnie do jazdy noca (moj obecny nie ma podswietlenia) a tu okazuje sie, ze swieci jedynie przez chwile po wcisnieciu przycisku. Czy ktos wpadl na to jak wylaczyc to ograniczenie? Moze znacie inne dobre liczniki ze stalym podswietleniem? Z gory dzieki za odp.
creative1989 Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 No bo do czego ciągłe podświetlenie? Jak chcesz sprawdzić godzinę, to raz na jakiś czas. Średnią prędkość- no to możesz spojrzeć po treningu Aktualna prędkość- no tu trochę gorzej, ale ja wiem czy to takie niezbędne?
ins4ne Napisano 10 Września 2009 Autor Napisano 10 Września 2009 Dziękuję, że uświadomiles mi iz moje potrzeby sa bezsensowne. Po przeczytaniu Twojego posta problem zniknal. Swoja droga ten licznik ma tez funkcje kadencji,inne liczniki maja pulsometry. Ktos ma pomysl jak to obejsc czy tez moze polecic inny produkt? Z gory dzieki za sensowne odp
Rulez Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 No to się zastanów, ile ten (lub inny) licznik na ciągłym podświetleniu podziała, z tak nędzną bateryjką
ins4ne Napisano 12 Września 2009 Autor Napisano 12 Września 2009 mysle,ze z 20h by podzialal;jestem gotow co tyle zmieniac..
Rulez Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Nikt nie wyprodukuje licznika specjalnie dla ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.